28.9.2011

Epätoivo, mitä se on?

Alexa sai tänään kisapuvut ompelimosta. Ihan riemusta ei hihkuttu, sillä jokainen puku pitää palauttaa takaisin ompelimoon. Mutta, kaikki on kuitenkin korjattavissa, ompelimo ammattitaitoinen ja aikaa vielä riittävästi. Eli vielä ei panikoida.

Uusia pukuja oli mukava koettaa, kun tietää, että niistä tulee taas kerran mielettömän upeat. Mallikin on sellainen, että samantyyppistä ei ole viime aikoina ainakaan kirjoittajan silmiin kisoissa osunut.

Aikaisemmista kirjoituksista tutuista kuminauhoista on myös tullut varsinainen riesa joukkueelle. Keltaiset Tunturi-kuminauhat eivät sitten olleetkaan joukkueelle riittävän kestävät, joten vanhemmat päättivät tarttua toimeen ja etsiä paremmat ja kestävämmät.

Tehtävä jaettiin useammalle vanhemmalle ja nauhoja tuotiin jos jonkin väristä Heinille ja tytöille testattavaksi. Ja vihdoin viimein, se oikea löytyi! Muille joukkueille vinkiksi, nauhaa voi ostaa myös rullassa.


Kaikille voimistelublogien lukijoille tiedoksi: Atzaleat ovat myös julkaisseet oman blogin:
http://atzaleat.blogspot.com/.

Atzaleat ovat vuosina 2002 - 2003 syntyneiden tyttöjen mestaruussarjaan tähtäävä joukkue, jossa voimistelee mm. Lotan ja Heinin pikkusiskot ja Riinan serkku. Käykääpä tutustumassa joukkueen blogiin!























Jojo-ryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti