4.12.2011

Kisatunnelmia

Alexan, Axaran, Agatan, valmentajien ja tukijoukkojen yhteinen kisabussi lähti lauantaina klo 5.45 kohti Turkua. Ja kyllä, kaikkien kisapuvut olivat tällä kertaa mukana. Paikan päällä tosin huomattiin, että yhden tytön meikkipussi jäi kotiin ...

Turkuun saavuttiin hyvissä ajoin ja tytöt aloittivat valmentajien ohjauksessa lämmittelyharkan. Tukijoukot taas lähtivät kiinnittämään joukkueiden lakanoita katsomojen taakse. Lakanoiden kiinnittäminen taustaverhoon onkin aina oma projektinsa: Yksi pitää verhosta kiinni ja kaksi laittaa teipillä lakanaa kiinni verhoon. Korkeanpaikan kammoisen ei kannata hommaan ryhtyä. Kiinnittämisurakkaa vaikeutti myös yhden äidin puuttuminen joukoista, tässäkin hommassa pituudesta on nimittäin huomattava hyöty. Terveisiä vain Katrille!

Tukijoukot löysivät hyvät paikat katsomosta ja sinne sitten majoituttiinkin koko kisapäivän ajaksi. Turun katsomo on ihanteellinen pitkäänkin istumiseen, koska jalkatiloissa on suorastaan ruhtinaallisesti tilaa. Sen sijaan vessojen määrä on haasteellinen näinkin isolle tyttö/naismäärälle.

Päivä oli pitkä ja harkkakierroksen jälkeen saatiin odottaa Erän ensimmäistä joukkuetta ekan puoliskon loppupuolelle saakka. Axara esiintyi jälleen totutun varamasti ja sai kategorian 2.

Alexan osuus oli toisen osion alussa ja kovan kannustuksen saattelemana tytöt astelivat matolle. Tukijoukkojen skottiruutuisin silmin esitys meni hyvin. Pari pientä pudotusta, mutta muuten oikein siisti esitys. Tuomarit arvostivat esityksen 2. kategoriaan ryhti- ja taito-osiobonuksilla lisättynä.







Agata esiintyi myös toisella puoliskolla ja sai kategorian 4. Valitettavasti sunnuntaillinen finaali jäi siis tytöiltä väliin. Sääli, koska esitys meni tosi hyvin. Lopun vannevierityksetkin onnistuivat hienosti!

Mitali jäi siis saavuttamatta, mutta jo kotimatkalla bussin valtasi iloinen laulanta. Tällä kertaa saatiin blogiin tekstiä myös suoraan joukkueelta. Tässä Inka omin sanoin:

"Meitä jäi vähän harmittamaan kun tuli 2 kategoria, mutta odotamme jo nyt, että pääsemme uudestaan matolle. Seuraava kerta onkin jouluesityksessä, joka on 17.12. Odotamme myös innolla ensi kautta."

- Inka -

Jojo-ryhmä

7 kommenttia:

  1. Tämä on NIIN hyvä blogi:) Kiitos skottiparaatilaisille! Onnistuitte taas sykähdyttämään upealla ohjelmallanne:) Jo nyt odotan mitä kevätkaudella on tulossa! Kauheen pitkä odotus....

    VastaaPoista
  2. Koska laitatte ohjelman nettiin? Laitatteko?

    VastaaPoista
  3. Onnee!!!
    Ei ollut varmaan ykkös kategoria kaukana! Ja tsemppiä ens kaudelle.

    VastaaPoista
  4. Upea ohjelma, pidän siitä joka näkemän jälkeen entistä enemmän! Paljon onnea onnistuneesta kaudesta ja tsemppiä kevääseen ! :)

    VastaaPoista
  5. Tää blogi on I-H-A-N-A! onnea hurjasti hienoista suorituksista! teidän ohjelma on upea! toivottavasti tulee video nettiin ;)

    VastaaPoista
  6. missä om video??

    VastaaPoista