23.7.2012

Paluu arkeen

Alexa palasi tänään arkeen ensimmäisten loman jälkeisten harkkojen myötä. Vielä ei kuitenkaan päästy matolle, vaan tämän viikon harkat pidetään ulkoharkkoina Urheilukeskuksen lähistöllä olevassa puistossa.

Sadekin taukosi harkkojen ajaksi, joten harkat saatiin vietyä täysipituisina läpi. Alla muutamia kuvia harkkojen loppupuolelta.Tänään saatiin myös kuulla molempien kisakokoonpanojen musiikit. Ja ei, juonipaljastuksia ei ole luvassa, ei musiikin eikä teeman osalta :) Erinomaiset valinnat on valmennustiimi kuitenkin jälleen onnistunut tekemään!


Valmennusrintamalle on tulossa syksyksi muutoksia. Lisa jää joksikin aikaa ansaitulle lomalle ja häntä tulee tuuraamaan Johanna Aarnio. Johannasta on tulossa myös samanlainen haastatteluosuus kuin Heinistä ja Lisasta vähän aikaa sitten, joten Johannan tarkempi esittely jääköön siihen postaukseen. Lisa, oikein hyvää lomaa sinulle, ja Johanna, tervetuloa mukaan Alexaan!

Päiväkirja on ollut tyttöjen ahkerassa käytössä loman aikana ja vaikka ihan kaikki eivät kirjoittelemaan ehtineetkään, kuului kaikkien tyttöjen päiväohjelmaan ainakin narutreeniä, liikkuvuustreeniä, pallolihastreeniä ja lenkkeilyä.

Naru osoittautui mielenkiintoiseksi välineeksi ja harjoitusten lisämausteena sitä onkin päästy noutamaan puiden latvoilta, talojen katoilta yms. paikoista. Osa naruista on saatu alas, osa on jäänyt odottamaan pidempiä tikapuita.

Tukijoukkojen jännityksen määrä saattaa taas lisääntyä entisestään syksyn kisoissa, sen verran reippaasti naru lähtee lentoon. Voi olla, että kisaesitysten aikana pääsee myös katsomo lähikontaktiin narujen kanssa.

Tänään saatiin kuulla myös yksi huono uutinen, kun Rosa K ilmoitti lopettaneensa toistaiseksi voimistelun. Rosa oli yksi Alexan pitkäaikaisimpia voimistelijoita, joten suru lopetuksesta on suuri. Alexa toivottaa Rosalle, Heidille ja koko muulle perheelle oikein hyvää jatkoa!

Ensi viikonloppuna on taas myös rinkileirin aika. S on leireilemässä pe-su ja V su-ti. Aikataulukin saatiin jo ja sen perusteella on luvassa ainakin tiukkaa treeniä. Toivottavasti treenien ohessa päästään kuitenkin viettämään aikaa myös kisoista tuttujen joukkueiden kanssa.

Jojo-ryhmä

7 kommenttia:

 1. Voisitteko ees antaa pientä vinkkiä teemoista?

  VastaaPoista
 2. Vautsi, notkeita tyttöjä (: odotan innolla Alexan syys-kautta! Tsemiä!

  VastaaPoista
 3. Kuka tossa bannerissa oikein harppaa?

  VastaaPoista
 4. Veikkaan et Riina ;) Jaksat varmaan odottaa kisoihin saakka ;D

  VastaaPoista
 5. Ei juonipaljastuksia :)

  Kiitos ♥♥♥ tsempeistä!

  VastaaPoista
 6. Miten kauan Lisa on poissa?

  VastaaPoista
 7. Ihan tarkkaa aikaa on vaikea sanoa, mutta haarukka lienee n. parin kuukauden ja puolen vuoden välillä.

  VastaaPoista