17.12.2012

Kauden päättärit

Lauantaina vietettiin harkkojen jälkeen Alexan kauden päättäreitä Petran luona. Samalla pidettiin myös vanhempain kokous, jossa käytiin läpi syyskauden asioita ja tehtiin pieni vilkaisu myös ensi vuoteen.

Tukijoukot pitivät huolen siitä, että tyttöjen energiataso saatiin harkkojen jälkeen nopeasti ennalleen tai jopa hieman yli, kantamalla herkkuja pöytään.

Herkkujen syömisen jälkeen tytöillä alkoi vapaampi osuus.Valokuvien määrä jäi loppujen lopuksi vähäiseksi, koska tytöt innostuivat valokuvien ottamisen sijaan tekemään omia videoita. Kuvausten tuloksia saatiinkin sitten illan päätteeksi ihastella yhdessä. Ja ei, niitä ei ole tulossa blogiin :)


Tyttöjen tehdessä omia juttujaan, vanhemmat kävivät läpi raha-asioita ja muuta tylsää. Eli ei siitä sen enempää.

Valmentajatkin pääsivät ääneen kauden liikkuvuustestien tulosten analysoinnissa. Parhaan tuloksen, eli 9/11 parantunutta testin osuutta, sai 3 tyttöä: Noora, Anna ja Inka.

Jotta voittaja saatiin selville, katsottiin tulokset senttien (millien) tarkkuudella ja tämän jälkeen voittajaksi selvisi Noora. Onnittelut kaikille tytöille hienoista tuloksista!

Isot kiitokset Petran vanhemmille talon lainasta! Seuraavassa postauksessa päästäänkin Joulunäytöksen tunnelmiin. Tässä välissä oikein hyvää Joulun odotusta!

Jojo-ryhmä

4 kommenttia:

 1. Anteeksi tälläinen kysymys mutta laitatteko teidän esitysohjelman tuonne videoihin jonka siis esititte joulunäytöksessä? Nimittäin näin sen ja oli ihan huikea!

  VastaaPoista
 2. Kiitos ♥♥♥ ja yritetään :)

  VastaaPoista
 3. Joo Alexa style oli ihan tosi hieno ja mukaansa tempaava!!!!

  VastaaPoista
 4. Mä niiiiin odotan että nään sen :)

  VastaaPoista