14.1.2013

Alexa-postia

Kolmas harkkaviikko 12-14 -vuotiaiden sarjassa käynnistyi tänään. Ensimmäinen leiritys on jo takana ja tulevana viikonloppuna on toinen.

Tässä välissä on ehditty tehdä ensimmäiset videoinnit ohjelmista ja ihan mielettömän hyvältä näyttää jo nyt! Jännityksellä odotamme minkälaiset puvut valmentajat ovat keksineet uusiin teemoihin.

Normaalien harkkojen lisäksi päästiin treenaamaan myös isommalla porukalla. Ensimmäiset Erän joukkueiden yhteistreenit Sun Lahden kenttäohjelman osalta pidettiin torstaina. Ihan kaikki kisaavat joukkueet eivät tapahtumaan osallistu, mutta isohko määrä tyttöjä joka tapauksessa Lahteen on tulossa.

Alexa osallistuu tilaisuuteen koko joukkueella ja pukutilaukset on jo tehty ja liput kisoihin hankittu. Jo nyt tyttöjen keskusteluissa käydään läpi tulevia kisoja ja kuinka mahtavaa on nähdä kaikki huippujoukkueet Lahdessa. Alla muutamia kuvia yhteistreeneistä.Harkkojen ja yhteistreenien lisäksi viime viikolla päästiin viettämään aikaa myös yhteissynttäreiden parissa. Tea, Janina ja Mona viettivät parin päivän sisään synttäreitään, joten tytöt päättivät pitää kolmossynttärit. Synttäreitä juhlittiin tietenkin koko porukalla jo tutuksi tulleella Nuorisotalolla.


Mona täytti 13 vuotta ja Tea ja Janina 12. Paljon onnea tytöille!Tällä viikolla ei sitten enää juhlimaan ehditäkään. S:llä alkaa leiritys jo perjantaina, joten heille vapaapäiviä ei tälle viikolla osu yhtäkään.Tosi innolla leirille kuitenkin jälleen lähdetään. Terkkuja jo etukäteen kaikille muille leiriläisille!

Kuvat © Alexa ja tukijoukot

Jojo-ryhmä

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Olen saalla rinkileirillä kuin ALexa s nähdään perjantaina!

  VastaaPoista
 2. Mikä V:n kisamusa oli syksyllä?:)

  VastaaPoista
 3. V:n kisamusa syksyllä oli Axel F / Beverly Hills Cop

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! Fanitan teitä! Ootte superhyvii!!

  VastaaPoista
 5. Mikä S:n kusamusa oli syksyllä? :0 :)

  VastaaPoista
 6. Instant Remedy - Druid oli muistaakseni S'n kisamusa :)

  VastaaPoista
 7. Vaihtuuko teidän banneri sitten ensimmäisten kisojen jälkeen? :) Niin kiun viime kaudellakin ;)

  VastaaPoista
 8. Tarkoituksena olisi vaihtaa banneri parin viikon sisään. ;)

  VastaaPoista