8.6.2013

Sun Lahti 3. päivä

Lahti näytti tänään taas aurinkoiset kasvonsa, kun koitti MM-kisojen finaalipäivä. Tytöt ja valkut ovat olleet Lahdessa jo 2 yötä, mutta tukijoukot saapuivat pitkälti vasta tänään paikalle. Paitsi Aino K:n äiti, joka on Sun Lahti vapaaehtoisena paikalla koko tapahtuman ajan. Hatun nosto Leenalle aktiivisuudestasi!

Tänään oli siis ohjelmassa sekä MM-kisojen seuraamista, mutta myös oma esiintyminen kisamatolla kisojen päätteeksi. Ei siis yhtään hassumpi päivä tiedossa.

Vaikka esiintyminen ei ollutkaan kisasuoritus, pitivät televisiokamerat ja iso yleisö huolen siitä, että suoritukseen valmistauduttiin kunnolla. Kampaukset tehtiin jo edellisenä iltana ja tänään päästiin tekemään loput valmistelut.


 
Mestari työssään.
 
 
 
Hilettä pitää olla riittävästi.
 
 
Sorry Riina, näitä olisi vielä lisääkin.
 
 
 
Tuosta pitäisi kohta mennä sisään ...
 
 
Sitten ollaankin jo sisällä, mutta mitähän tekemässä? Tanssimassa?
 
 

MM-kisojen finaali oli täynnä mielettömän hienoja kisasuorituksia. OVO Team sijoittui 0,05 pisteen erolla Madonnasta hopealle ja sai suorituksellaan katsomon ulvomaan. Upeaa!
 
Ennen mitalien jakoa saatiin nähdä vielä Alexan esitys.
 
 
 
 
 
Oman suorituksen jälkeen tytöille oli vuorossa vielä melkoinen ylläri, kun järjestäjät kutsuivat heidät jakamaan mitaleita.
 
 
Valkut ja osa tytöistä katsomossa.
 
 
Päivä oli siis kerta kaikkiaan mahtava, mutta raskas ja pitkä. Ruokailun jälkeen suunnaksi otettiinkin majoituskoulu ja siellä pitäisi ehtiä vielä pakata matkalaukut ennen nukkumaan menoa. Huomenna on Elämän jälki -esitys ja loppujuhlallisuudet ja sen jälkeen otetaankin jo suunta takaisin Helsinkiä.
 
 
Lopuksi vielä maisemakuvia kisatorilta.
 
 

 
Kuvat © Alexa ja tytöt
 
Jojo-ryhmä

5 kommenttia:

 1. Wau! Varmaan mahtava päivä! Esitys näytti oikein hyvältä! Näkyykö tuossa "valmentajat ja osa tytöistä katsomossa"-kuvassa upeiden valkkujen ja tyttöjen lisäksi myös MM-hopealle upean OVO Teamin luotsannut upea Anneli Laine-Näätänen?

  VastaaPoista
 2. Anneli taitaa tosiaan istua ihan kuvan oikeassa reunassa.

  VastaaPoista
 3. Oli kiva nähdä teiän ohjelma livenä!! Mä näin teiät siell mm alkukilpailussa mä nimittäin istuin rivillä 15:)) Te ootte niin hyviä että kun ootte jotain täysikäsii niin te voitte mennä mm kisoihin ja menestyä!!!""!!;);) t voimistelija

  VastaaPoista
 4. miks Inkalla oli S.n kisakampaus?

  VastaaPoista
 5. Kaikilla Alexan tytöillä oli mahdollisuus laittaa S:n kisakampaus viimeiseen eskimo-esitykseen.

  VastaaPoista