28.10.2013

Kisakausi on aloitettu!

Syyskauden ekat jännittävät ja yllätykselliset kisat ovat nyt takanapäin. Alexa kisasi viikonloppuna ensimmäistä kertaa vanteella, joka toi pientä lisäjännitystä kisoihin. Alexan vanneohjelman teema, jota onkin jo aikaisemmin kovasti kyselty, on tänä syksynä lohikäärme.

Turkuun lähdettiin aikaisin aamulla kimppakyydeillä ja Kupittaan hallilla oltiin jo ennen kahdeksaa, näin päästiin valmistautumaan harkkaan hyvissä ajoin.Harkkasuorituksen jälkeen alkoi kisakampausten ja meikkien teko. Kampauksena on lettiä ja nutturaa, ja tyttöjen, valkkujen sekä vanhempien yhteistyönä syntyi kampaukset.
 Kisaruokailuun mentiin kaatosateessa, mutta onneksi matkassa oli sateenvarjoja ja suihkumyssyjä :).

 

Cailap Cupissa Alexa sijoittui 5. sijalle pisteillä 16.15 (TV 5.15, AV 2.45, EXE 8.55).

Turusta lähdettiin suoraan Tampereelle hotellille, matkalla toki pysähdyttiin syömään.

 


Sunnuntaiaamuna käytiin Tampere Areenalla lämppäämässä ja harkkasuorituksessa, jonka jälkeen palattiin takaisin hotellille syömään kunnon aamupala ja lepäilemään.
 
Päivän aikana käytiin myös Riinan serkkujen kotona syömässä äitien tekemää lounasta. Riinan serkku Sandra 9v. voimistelee Tampereen voimistelijoiden Meea joukkueessa ja hän olikin Turussa Cailap Asemalla, mutta onneksi paikalla oli Charlotta 4v., joka voimistelee saman seuran alkeisryhmässä, ja Lilian 1v. (hän ei vielä harrasta voimistelua, mutta osaa kävellä ja kiipeillä eli hankkii pohjakuntoa =D).
 


Tampereella Alexa sijoittui 7. sijalle pisteillä 14.90 (TV 4.85, AV 2.85, EXE 7.20).


Alexan kauden avauskisat eivät sujuneet suunnitelmien mukaan. Kisasuoritukset olivat alta oman tason. Kunnianhimoisille 
urheilijoille ensimmäinen suuri epäonnistuminen oli valtava pettymys. Kotisalilla oltiin tehty onnistuneita kokonaisia tavoitteiden mukainen määrä. Syyt kisojen epäonnistumisiin on käyty yhdessä läpi ja niistä on otettu opiksi. Aina ei voi onnistua, mutta virheistä opitaan ja Alexa astelee seuraavan kerran kisamatolle entistä vahvempana Kerava Cupissa ensi lauantaina.
 

Petri oli myös kameroineen mukana viikonlopun kisareissulla, joten muutaman päivän kuluessa saamme ihastella blogissa hänen ottamia kuvia.


Onnittelut sekä Cailap Cupin että Kolmen lajin kisojen mitalisteille!Jojo-ryhmäKuvat 
© Heini ja Alexa

11 kommenttia:

 1. Tsemppiä seuraaviin kisoihin! Toivottavasti siellä menee hieman paremmin! ♥♥♥

  VastaaPoista
 2. Näittekö veen tyttöjä?

  VastaaPoista
 3. Kyllä sen ymmärtää että välillä tulee epäonnistumisia. Teillä on ekaa kertaa vanne ni ei mikään ihme! Aina ei voi onnistua teillä on kuitenkin upea ohjelma ja upeat puvut ja teidän fysiikka on tosi hyvää. Kyllä te vielä saatte parannettua ja sm mitalit kaulaan;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat puvut ja tsempiii tosi paljon <3

  VastaaPoista
 5. Onnea seuraaviin kisoihin! :) <3 Kisaako Rebecca nyt syksyllä? :o

  VastaaPoista
 6. Oikeesti hirveesti onnee

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Näyttäkää Kerava cupissa mistä alexa on tehty!

  VastaaPoista
 9. Kuka muuten nykyään ylläpitää blogia????? :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos tsempeistä ja kannustuksesta ♥

  Blogia ylläpitää Alexan vanhemmista koostuva jojo-ryhmä :)

  VastaaPoista
 11. Hauskaa että "seurayhteistyötä" Tapanilan Erän ja Tampereen Voimistelijoiden valillä:) Riinan lähipiirissä näyttää olevan muitakin hyviä voimistelijoita ja tulevia mestareita.

  VastaaPoista