23.2.2014

Talvilomailua

Alexan tytöt ovat talvilomailleet tämän viikon, vaikka hiihtämään ei täällä Etelä-Suomessa päästy, niin lomalla on silti urheiltu, tehty ahkerasti kotitreenejä ympäri maailmaa ja on myös seurattu olympialaisia. Tässä alla Alexan lomakuulumisia kuvina.

Viivi oli hiihtolomalla Ruotsin risteilyllä ja laivan käytävillä oli sopivasti tilaa myös voimistelulle.

Tea myös piipahti Tukholmassa shoppailemassa ja kuvassa Tea on Ruotsin laivalla.

Riina oli hiihtolomalla Ruotsissa, Veikkolassa, Tampereella ja Messilässä. Kotitreenit on myös tehty näissä jokaisessa paikassa tavalla tai toisella.

Rebecca kävi hiihtolomalla Dubaissa. Loman aikana Rebecca ui paljon Persianlahden lämpimässä ja kirkkaassa vedessä. Hän kävi myös katsomassa maailman korkeinta rakennusta, Burj Khalifa, joka on 828m korkea!

Pinja lomaili Espanjassa, jossa hän vietti viisi päivää Sevillassa ja kolme päivää Marbellassa. Kuva on Marbellan asunnolta.

Olivia oli lomalla Lontoossa perheensä kanssa ja jumppaamista Olivia ei unohtanut edes lentokentällä!

Lotta kävi alkuviikosta leffassa ja treenaili siskojen kanssa. Mutta sitten yllätti kuume :(. Lotta on myös katsellut olympialaisia ja liimaillut pukua.Liisa vietti synttäreitään loman aikana ja melkein kaikki Alexat pääsivät mukaan sunnuntain juhliin. 
Liisa on kuvassa keskellä.

Jenna myös lomaili Lontoossa, jossa hän teki hyviä shoppailuja ja kävi katsomassa Mamma Mia -musikaalin.

Janina oli viime sunnuntaina demotyttönä Amilan treeneissä. Siellä näytettiin 
erilaisia liikkeitä. Treenien jälkeen Janina teki Jennan kanssa kotitreenit ja kävi lenkillä. Janina on kuvassa vasemmalla keltaisissa sukissa.

Anna vietti aikaansa lomalla myös Olivian ja Liisan kanssa. Yhdessä tehtiin kotitreenejä. Kuvassa Anna on punaisessa hupparissa.
Jojo-ryhmä

Kuvat © Alexa 

4 kommenttia: