27.4.2014

Suomi, Suomi...Raikuvien Suomi-kannustushuutojen ja Suomi-lippujen saattelema kisattiin nyt viikonloppuna Töölön kisahallissa kansainvälinen Helsinki AGG Cup -kilpailu, jossa vierailevina joukkueina 12-14 -vuotiaiden sarjassa oli Venäjältä Victoria Junior ja Tanskasta Zelda. 

Suomalaisista joukkueista Alexa pääsi Ovon Team Titaanien kanssa alkukilpailusta sunnuntain finaaliin. Finaalissa nähtiin neljä joukkuetta ja Alexa sijoittui pronssille yhteispistein 33,35. Voiton vei Venäjän Victoria Junior pistein 35,20 ja hopealle sijoittui Team Titaanit pistein 33,95. Onnittelut kaikille mitalisteille!

Team Titaanit ja Alexa


Challenge Cup ja World Cup -sarjojen finaalissa nähtiin vierailevia huippujoukkueita Belgiasta, Bulgariasta, Espanjasta, Tšekistä, Virosta, Venäjältä ja jopa Japanista asti.
Alexat yhteiskuvassa Team Japan -joukkueen kanssa


Yhteiskuvassa Minettien kanssa, joka saavutti tänään upeasti Challenge Cupin osakilpailusta sekä kokonaiskilpailusta hopeaa. Onnea Minetit 


Nyt alkaakin keskittyminen kauden tärkeimpiin ja odotettuihin kisoihin eli SM-kisoihin, jotka kisataan ensi viikonloppuna Jyväskylässä. 

Teksti Alexa

Kuvat © Alexa
6 kommenttia:

 1. Onnea mitalisteille! Ja tsemppiä SM-kisoihin! Pidämme peukut ja varpaat pystyssä! >3

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista ja tsempeistä ❤

  VastaaPoista
 3. Onnee!!👌💕

  VastaaPoista
 4. Milloin video tulee ohjelmastanne blogiin? :) Odotan innolla videota, koska en ole itse nähnyt vielä ohjelmaanne :/ Mutta onnea paljon kisoihin!!!!

  VastaaPoista
 5. Onnittelu mitalisteille! Pidämme peukkuja SM-kisoihin!

  VastaaPoista