15.12.2014

Alexa + Varietee = Elite


Puoli vuotta on vierähtänyt edellisestä postauksesta ja onkin jo aika esitellä upea Elite-joukkue.

Joukkueessa voimistelee 19 taitavaa tyttöä; Amanda, Anna, Annika, Emma, Iida, Ira, Janina, Jenna, Julia, Lotta, Maria, Milla, Noora, Olivia, Pinja, Reeta, Riina, Sara ja Viivi. Joukkueeseen valitut voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2002-1998. Elite kilpailee kahdella kokoonpanolla 14-16v SM-sarjassa. Joukkueen tavoitteena ovat kansainväliset kilpailut ja kansainvälinen huippu.

Pääosa nykyisistä voimistelijoista on aiemmin voimistellut Sport Club Vantaan Varietee-joukkueessa (12-14v Suomen Mestaruus kevät 2013) ja Tapanilan Erän Alexa-joukkueessa (12-14v Suomen Mestaruus syksy 2013 ja kevät 2014). Lisäksi joukkueeseen on valittu taustaltaan rytmisen voimistelun joukkue- ja yksilöurheilijoita.

Joukkueen valmennuksesta vastaavat vastuuvalmentajina Kiia Kuusela ja Heini Tuovinen, muita valmentajia ovat Ekaterina Elinskaya, Aino Hujanen, Emmi Piippo ja Sonja Pitkänen. Lajivalmentajien lisäksi Eliteä on tukemassa laaja tukitiimi, mm. baletin, ilmaisun ja fysioterapian parissa.

Eliten treenisyksy on sujunut erinomaisesti ja suunnitelmien mukaisesti - tytöt ovat kehittyneet hyvin nauttineet voimistelusta. Normitreenien lisäksi joukkue on leireillyt kotisaleilla sekä opistoilla. Kevään ensimmäiseen kisaan on enää vain 25 päivää :)


Tämä Alexan blogi hiljenee, mutta sivuilla voi edelleen lueskella vanhoja postauksia. Jatkossa voit seurata upean ja ihanan Elite-edustusjoukkueen matkaa kohti unelmia Facebookissa  ja Instagramissa ELITE_AGG.

http://instagram.com/elite_agg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti