21.3.2011

Pinnejä, hiusverkkoja, lakkaa ja vielä vähän lisää lakkaa

Viime viikon torstaina oli Erän joukkueiden kisakatselmuspäivä Monitoimihallilla. Kisaohjelman esittämisen lisäksi saatiin testattua myös pukujen koristeluiden kestävyys. Lauantaina keräännyttiin sitten taas Erälle liimailemaan paljetteja pudonneiden tilalle...

Lauantaina päästiin Heinin opastuksella kokeilemaan myös uuden kisakampauksen tekoa.













Opastuksen perusteella kisalaukkuun pakataan siis ainakin harja, piikkikampa, geeliä, lakkaa, hiusverkkoja sekä riittävästi hengettömiä ja tavallisia pinnejä.

Tytöissä ei kisajännitystä lauantain normaalia pidemmissä treeneissä vielä näkynyt. Vanhemmilla sen sijaan alkoi kisojen läheisyys jo tuntua konkreettisesti harjoitellessamme kisakampauksen tekoa.


******


Erän Diosa pääsi viikonloppuna testaamaan jo kisaohjelmaansa ja saavutti TUL:n joukkuevoimistelun vapaasarjojen mestaruuskilpailuissa upeasti viidennen sijan. Tässä linkki Erän juttuun: 
http://tapanilanera.sporttisaitti.com/?x103997=147868

Hienoa Diosa ja onnittelut mitalisteille!

4 kommenttia:

  1. teillä on ihana blogi! ja tekstit kirjoitetaan aina kivalla tyylillä jota jaksaa lukea. Tsemppiä tytöille ja valmentajille treeneihin! Onnea myös Diosalle upeasta viidennestä sijasta, ensimmäisissä kilpailuissa se on hieno saavutus :)

    VastaaPoista
  2. Mustakin tosi kiva blogi! ja yli 10 tuhatta vierailua on jo ollut! :)) Hirmuisesti tsemppiä ensimmäisiin kisoihin! <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos ♥♥♥

    Pitkä kisaviikonloppu tulossa ja tsemppiä tarvitaan.

    VastaaPoista