8.11.2011

Aluekisoista mitali!

Viikonlopun kisat, mitäpä niistä voisi kirjoittaa? Erän oma sivusto kirjoittaa asiasta näin: http://tapanilanera.sporttisaitti.com/?x103997=181490. Mutta lyhyesti sanottuna: loistava päivä eräläisille!

Alexa harkkasi sunnuntai-aamuna ja pääsi harkan jälkeen kotiin muutamaksi tunniksi huilaamaan. Tämä aiheutti kuitenkin sen, että tukijoukoilta jäi näkemättä monen Erän joukkueen esitys. Mm. Anforen kisaesitys, jolla tytöt sijoittuivat neljänneksi (kahden sadasosapisteen erolla pronssista), oli ollut upea. Esityksestä ei siis ole saatavilla kuvia Alexan blogiin, mutta eiköhän tytöt päivitä esityskuvia omaan blogiinsa piakkoin. Blogi löytyy täältä: http://jv-anfore.blogspot.com/.

Diosan esitys oli myös mielettömän upea! Sillä napattiin lopulta aluemestaruus.

Samaten Aurumin opet pistivät parastansa.

Axara esiintyi Erän mestaruussarjalaisista ensimmäisenä. Varma esitys sai Alexan tukijoukot taputtamaan kätensä kipeiksi. Esitys palkittiin kategoria 2:lla sekä taito-bonuksella.

Väliin mahtui monta hienoa esitystä, ja sitten vihdoin tuli Alexan vuoro. Kategoriaa ei tarvinnut onneksi kauaa jännittää. Tulokseksi saatiin kategoria 1, lisättynä ryhtibonuksella.

Eräläisistä viimeiseksi esiintyi Agata. Esitys oli jälleen kerran pirteä ja taidokas. Tulokseksi tuli tällä kertaa kategoria 3.

Tukijoukot jännittivät Aurumin pisteiden riittävyyttä mitaleille ja lopulta saatiin ilosanoma, opeille jaettu ykkössija! Myös 10-12 -vuotiaiden kisa sai upean päätöksen - Axara kutsuttiin myös mitaleille. ONNITTELUT TYTÖILLE ja Axaran tukijoukoille!

Pitkän päivän päätteeksi oli ilo ottaa ryhmäkuvia. Ensin kaikki yhdessä ja sitten erikseen.

Lämpimät onnittelut kaikille mitalisteille, ja erityisesti oman sarjan mitalisteille, Varieteelle ja Axaralle!

Jotta kisaputki ei turhaan katkea, lähdetään taas ensi viikonloppuna kisamatkalle. Tällä kertaa lähdetään isänpäivänä Espooseen ja Ovo Cuppiin. Nähdään siis siellä!