14.11.2011

Isänpäivää viettämässä

Alexan kolmen kisan putki huipentui viime viikonloppuna OVO Cup -kisoihin. Erän joukkueista Alexa ja Axara matkasivat Tapiolaan ja lähes kaikki muut oman seuran kisaavat joukkueet ottivat suunnaksi Mind Spa Cup -kisat Nummelassa.

Alexa ja Axara harkkasivat harkka-ajan alussa, joten hallille saavuttiin taas kohtuullisen aikaisin eli klo 8.00. Se tiesi tytöille herätystä n. klo 6.30. Molempien joukkueiden harkat menivät aikaisesta herätyksestä huolimatta loistavasti ja harkan jälkeen olikin taas vuorossa hiusten laitto kisakuntoon.



















































Axara pääsi esittämään oman kisasuorituksensa ensin. Tytöt tekivät jälleen loistavan suorituksen ja se palkittiin 2. kategorialla.



























Alexan esiintymisvuoro oli kisan puolivälissä. Pidemmillä kisamatkoilla tukijoukot koostuvat lähes kokonaan äideistä, mutta Tapiolaan oli saapunut myös Alexa-isiä runsaasti. Isänpäivälahjaksi tytöt tekivätkin upean suorituksen. Tuloksena oli kategoria 1 ja bonukset taito-osista ja ilmaisusta.








































































Juuri ennen Alexan kategorian julkaisua saatiin kuulla, että myös presidentti puolisoineen oli saapunut paikalle.  




























Ennen palkintojen jakoa saatiin nähdä vielä OVO Teamin mahtava esitys.


Sitten päästiinkin palkintojen jakoon. Matolle astelivat Alexan rinnalle Varieteen tytöt, jotka saivat myös 1. kategorian, sekä Titaanit 2000 -joukkue, joka sai 2. kategorian. Lämpimät onnittelut kaikille mitalisteille!


 
Nyt onkin sitten muutaman viikon kisatauko, jonka aikana pyritään pitämään hyvä kisavire päällä. Joulukuun alussa suunnataan jälleen Turkuun kauden päätöskilpailuihin.

Jojo-ryhmä



2 kommenttia:

  1. HURRRJASTI ONNEA<3<3<3 Ja kiitos taas kivoista kuvista, näitä oli mukava katsella!

    VastaaPoista