10.4.2012

Kisoja odotellessa

Lumisateet alkavat vähitellen antaa tietä ihanasti lämmittävälle kevätauringolle. Kevätaurinko on tuonut kuitenkin tullessaan myös sitkeän flunssa-aallon, joka on koetellut kovalla kädellä Alexaa. Heinillä onkin kisojen alla riittänyt töitä uusien kuvioiden miettimisessä.

Pääsiäisloma antoi onneksi hieman lomaa koulusta ja tutuista rutiineista, vaikka treenit vietiinkin normaalisti läpi. Samalla tukijoukot saivat ehkä myös tehtyä rästitöitä, joita Alexan kiireinen kevät on saattanut kasaannuttaa. Kevätkaudella Alexat ovat ehtineet kisata jo kolmissa kisoissa, kahdet on vielä jäljellä - Hyvinkää Cup ja kauden pääkisat Tampereella.



Alexan tukijoukot aloittivat Tampereen kisamatkan suunnittelun hyvissä ajoin jo alkuvuodesta. Oman jännityksensä toi kuitenkin se, kun ei tiedetty kumpana päivänä Alexat kisaavat. Kisaviikonloppuna Tampereella on runsaasti muitakin tapahtumia, joten hotellikapasiteetti muodostui lähihotelleista rajalliseksi.



Saimme onneksi varattua Tampereelta riittävän määrän huoneita pe-la -yöksi lähihotellista ja la-su -yöksi toisesta hotellista. Järjestävän tahon nettisivu oli kovassa käytössä, kun yritimme saada selville kisan aikataulua. Pahin vaihtoehto - eri kisapäivät - ei onneksi toteutunut, vaan molemmat kisakokoonpanot pääsevät kisaamaan samana päivänä eli lauantaina. Tämän tiedon jälkeen alkoikin kyytien, ruokailujen yms. asioiden järjestely.



Lauantain kisapäivä tulee olemaan todella pitkä, joten päivä joudutaan aikatauluttamaan normaaleja kisoja erilaisemmin. Harkkaamaan päästään klo 9.05 ja kisaamaan vasta klo 18.00 jälkeen, joten kisapaikalla ei tulla todennäköisesti viettämään koko aikaa. Pienet torkut jossakin vaiheessa päivää sekä pieni ulkoilu eivät tekisi lainkaan pahaa koko porukalle.

Jutun kuvituksena tällä kertaa Petrin Petri Vilhunen) ottamia kuvia World Cupista.

Jojo-ryhmä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti