2.4.2012

Aika mahtava viikonloppu!

Aikaiset aamuherätykset jatkuivat jälleen, kun Alexat kokoontuivat Kisahallin aulaan lauantaina klo 7.30.

Harkkakierroksen jälkeen päästiinkin taas kisakampausten pariin. Kisakampauksen tekeminen ei ole todellakaan niitä asioita, joissa harjoitus tekee mestarin. Joskus vain hiukset eivät millään suostu asettumaan paikoilleen.

Jollakin konstilla kuitenkin tälläkin kertaa hiukset saatiin esityskuntoon ja ensimmäisessä blokisssa esiintynyt Alexa V asettui valmiiksi marssia varten. Alexa S esiintyi toisen blokin alussa, joten S:ltä jäi tällä kertaa marssi tekemättä.Valkut seurasivat marssia.


Alexa V:n esiintymisvuoro oli 9.


Ennen esiintymistä tehtiin vielä tutut rutiinit.


Ja sitten olikin jo aika esiintyä.

V onnistui esityksessään loistavasti. Kategoriaa ei onneksi kauaa tarvinnut odotella ja ilo hyvästä esityksestä yltyi entisestään kuuluttajan kuuluttaessa V:lle kategoria 1:sen sekä kaksi bonusta; ryhdistä ja taito-osista.

S joutui odottamaan omaa esitystään 2 blokin alkuun. Alkurutiinit käytiin jälleen läpi ja sen jälkeen olikin S:n vuoro.


Jotta valmentajien työ ei olisi liian helppoa, oli nähty esitys jo kolmas versio ohjelmasta. Toivottavasti Hyvinkäällä nähdään taas alkuperäinen versio ohjelmasta.


Tytöt eivät muutoksista pelästyneet vaan esittivät ohjelman tuttuun tapaan varmasti ja taidokkaasti saaden kategoria 1:sen kaikilla bonuksilla!1 kategoriaan pääsivät Alexojen lisäksi myös Team Titaanit ja Titaanit 2000. 10-12 -vuotiaiden sarjan mitalijärjestystä saatiinkin sitten jännittää sananmukaisesti loppuun asti.

Mitalin saivat lopulta sekä Alexat että molemmat Titaanit, sillä näistä ykköskategorialaisista kaksi joukkuetta oli saanut täysin saman pistemäärän.

Lämpimät onnittelut Team Titaaneille ja Titaanit 2000 -joukkueille mitaleista!


Sitten vielä mitalikuvat yhdessä ja erikseen. 
S sai mukaansa kuvaan myös Olivian isosiskon Roosan. Onnittelut myös Glorialle mitaleista!

Sunnuntaina saatiin kuulla lisää hyviä uutisia. Myös Afelia ja Anfore saivat mitalit aluemestaruuskisoista. Onnittelut molemmille joukkueille!

Jojo-ryhmä

Kuvat © Petri Vilhunen ja Alexa-joukkue


2 kommenttia:

  1. Roosa ja Olivia on ihan saman näkösiä! Varsinki hymyt on samanlaiset :D

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa Alexa! Olette upeita molemmat: Ja Olivian hyppy on uskomaton!

    VastaaPoista