6.5.2012

Onnistumisia, dramatiikkaa ja onnen kyyneleitäHarvoin sitä on mitään kilpailuja alettu järjestelemään puolta vuotta ennen h-hetkeä. Majoituspaikat, ruokailujen järjestäminen, kisapäivän aikatauluttaminen, rahojen kerääminen yms., ovat kaikki vaatineet aikaa ja kärsivällisyyttä. Onneksi Alexa-vanhempiin on kuitenkin kerääntynyt osaamista monilta osa-alueilta ja näitä taitoja on sitten käytettykin joukkueen hyväksi runsain mitoin.

Ennenkuin tässä postauksesssa päästään edes kisoihin asti, lähettää koko Alexa-tiimi sydämelliset kiitokset Katri-jojolle, jonka ansiosta Alexan kisajärjestelyt olivat ensiluokkaiset!

Kaikista etukäteisvalmisteluista huolimatta saatiin kuitenkin itse kisoissa nähdä onnistumisten lisäksi myös dramatiikkaa ja kyyneleitä, jotka lopulta muuttuivat kuitenkin onnen kyyneleiksi.

Mutta, aloitetaanpa alusta. Kisamatka alkoi perjantaina klo 17.00 ja perille Tampereen hotellille päästiin monen muun hotellin ja koulun kautta n. klo 20.00. Bussista lähdettiin suoraan iltapalalle ja hiljaisuus alkoi klo 22.00.

Lauantai-aamuna alkoivat herätyskellot piristä klo 7.00, ja pikaisen aamupalan ja harkkanutturan laiton jälkeen klo 7.30, oltiinkin jo bussissa matkalla kisapaikalle. Alexan osalta harkkakierros alkoi klo 9.05.

Yllättävänkin nopeasti kuluvan ajan vuoksi jäi molemmilta kokoonpanoilta harkkaesitys jonkin verran kesken. Harkkaesitykset myös videoitiin, jotta valmentajat saavat annettua viimehetken ohjeistusta. Samalla jälkijunassa Tampereelle saapuneet loputkin kannatusjoukot pääsevät videoita katsellessaan kisafiilikseen mukaan.

Harkan jälkeen tehtiin nopeat korjaukset ja palattiin hotellille vähän runsaammalle aamupalalle.Sen jälkeen olikin tunnin verran lepoa, jonka jälkeen luovutettiin huoneet. Katri oli onnistunut varaamaan joukkueen käyttöön kuitenkin ison kabinetin, johon Alexa kannatusjoukkoineen ja matkalaukkuineen huoneiden luovutuksen jälkeen siirtyi.


Vapaamuotoisen ohjelman lisäksi kabinetissa katsottiin myös molempien kokoonpanojen harkkasuoritukset.
Tytöt olivat keksineet itselleen myös erityisohjelmaa, jonka ajaksi kannatusjoukot ajettiin kabinetista ulos. Sen verran voitaneen ohjelmasta kertoa, että siinä pääosassa olivat Taavi ja Tero :)Pikaisen hiustenlaiton jälkeen vihreät siirtyivät vanhempien ja valmentajien kera kisapaikalle klo 16.00. Siniset jäivät vielä kabinettiin odottelemaan lähtövuoroaan, joka olisi klo 18.00.Kisapaikalle päästiin siis ensimmäisen blokin loppuun. Katsomo oli aivan täynnä, mutta vähitellen kisojen edetessä kannatusjoukot pääsivät myös istumapaikoille. Alicen ja Akaasian upeat A-kategorian suoritukset jäivät Alexan kannatusjoukoilta kuitenkin näkemättä. Lämpimät onnittelut vielä kerran molemmille joukkueille hienoista tuloksista!

Afelian esitys ja joukkueen saama A kategoria + 0,6 bonukset saivat kisafiiliksen huippuunsa. Tätä kirjoitettaessa ovat sunnuntainkin tulokset jo selvillä. Afelian upea kevät sai Tampereella upean, hopeisen päätöksen. Onnittelut koko joukkueelle mitalista!
Alexa S siirtyi myös kisapaikalle hyvissä ajoin kannustamaan Erän joukkueita.
Alexa V kisasi numerolla 75. Kisapäivän aikataulu piti suhteellisen hyvin aikataulunsa, koska kisaamaan päästiin suunnittellusti, eli n. klo 18.30 aikaan. Kisasuoritus meni jälleen loistavasti. Kisajännityksestä ei ollut tietoakaan tai sitten se ei ainakaan katsomoon asti näkynyt.


Tytöt kerääntyivät suorituksen jälkeen katsomoon kuuntelemaan tuloksia. Tässä vaiheessa kannatusjoukot jo tiesivät tuloksen, koska kisasivuston kautta tulokset saatiin tietää ennen kuulutuksia.Kategoria 1 kaikilla bonuksilla oli enemmän kuin mieluista kuultavaa!Vielä ennen Alexa S:n esitystä, pääsivät myös Anneka ja Adelina matolle. Anneka sai tulokseksi kategoria 7 ja Adelina C.
Lopulta, numerolla 105, n. klo 20.30, pääsi myös Alexa S kisamatolle. Ensimmäinen osa dramatiikasta nähtiin jo harkkamatolla, kun yhdelle tytöistä tapahtui tapaturma juuri ennen kisaesitystä. Lisää dramatiikkaa nähtiin heti kisaesityksen alussa, kun tapahtui toinen tapaturma.


Kannatusjoukot olivat jo valmiina singahtamaan matolle antamaan jalkansa loukkanneelle tytölle ensiapua, mutta niin vain - ehkä adrenaliinin voimin - hän nousi ja teki ohjelman loppuun ihan kuin mitään ei olisi sattunutkaan.

Tällä kertaa tulosta ei tarvinnut kauaa odottaa ja pian saatiinkin jo kuulla, että myös Alexa S sai kategoria 1 kaikilla bonuksilla.

Näissä kisoissa ei onneksi tarvinnut odottaa loppuun asti tuleeko 1. kategorialla mitalia vai ei, koska kaikki 1. kategorian saaneet palkittiin. Kannatusjoukoilla oli ilo ja kunnia olla taas viimeisten katsojien joukossa poistumassa kisasalista runsaiden mitaliposeerausten jälkeen.Kulunut kisakausi on ollut todella menestyksekäs. Kisojen jälkeen on luvassa vielä ainakin 3 Mario- ja Monsteri-esitystä Malmitalolla 26.5. ja mahdollisesti esitykset myös Tapanilan Erän omassa asematapahtumassa 19.5.

Ensi viikonloppuna Alexa on kannustamassa Agatan tyttöjä huippusuorituksiin Kisahallissa.

Kuvat © Petri Vilhunen ja Alexa
Jojo-ryhmä

23 kommenttia:

 1. Tuleeko videota? :)

  VastaaPoista
 2. mitä siis tapahtui?:O

  VastaaPoista
 3. Onnea Alexan tytöille ja äideille hienosta kaudesta!

  T. Liisa ja Minna

  VastaaPoista
 4. Todella paljon onnea tytöille ja pikaisia paranemisia loukkaantuneille! Ja kiva kun menette kannustamaan isompia tyttöjä ja katsomaan mallia tytöistä! :)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti matilda on kunnossa!:) ONNEA KOKO ALEXA-PORUKALLE UPEASTA KAUDESTA!!!

  VastaaPoista
 6. Onnea koko Alexa tiimille! Hallitsitte koko kevään 10-12 sarjaa! Mahtavaa!!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos ♥♥♥ kaikille!

  VastaaPoista
 8. Miten joku loukkas jalkansa? Ootte ihan superhyvii!! Onnee mitalista!!!!!

  VastaaPoista
 9. milloin tulee taitokuvia? Ois kiva nähä ku ootte nii taitavia!

  VastaaPoista
 10. mitä tossa toisessa kuvassa toi musta on? :D

  VastaaPoista
 11. Tamperelaista herkkua - mustaa makkaraa :)

  VastaaPoista
 12. Hurjasti onnea upeasti sujuneesta kaudesta! :)

  VastaaPoista
 13. Mitä tapahtui? Tsemppiä loukkaantuneille! Toivottavasti paranevat pian! ;) Olette superhyviä! :)

  VastaaPoista
 14. milloin videot tulee?

  VastaaPoista
 15. Video olisi kiva! ;)

  VastaaPoista
 16. Kiitos ♥♥♥

  Videot yritetään saada piakkoin blogiin.

  VastaaPoista
 17. Oottelen paljon taitokuvianne ja videoita. <3 Ootte tosi hyvii, näin teijät ekaan kertaa Tampereella ja olitte mahtavia. :)

  T: Itsekkin jumppari

  VastaaPoista
 18. Milloin tulee uusia postauksia

  VastaaPoista
 19. upeat nuo teidän edustus takit!

  VastaaPoista
 20. saadaanko nähdä video jossa Matilda kaatui......?

  VastaaPoista
 21. Blogiin videota ei ole tulossa, mutta kisajärjestäjän dvd:ltä tilanne varmaankin jotenkin näkyy.

  VastaaPoista