4.5.2012

Suuntana Tampere!

Eväät on tehty ajoissa ja kaikki mahdollinen (eikä välttämättä niin tarpeellinen) on saatu mahdutettua mukaan laukkuihin. Kisapukukin on saanut jälleen paljetit puuttuviin kohtiinsa ja legginsien kireät langat on pujotettu sisäpuolelle piiloon.



Ja tästä kaikesta valmistautumisesta huolimatta, jokaisen kisamatkan alkaessa, aina vähintään yksi tytöistä on jättänyt sen kaikkein tärkeimmän, eli pukupussin kotiin ... Onneksi tämäkin ongelma on yleensä saanut onnellisen päätöksen eli puku on ehditty hakea kotoa ennen bussin lähtöä. Kerran puku tosin laitettiin perässä tulevan toisen seuran mukana kisapaikalle :)



12-14 -vuotiaiden kilpajoukkueet (Adelina, Afelia, Akaasia ja Alice) ja 10-12 -vuotiaiden joukkueet (Anneka ja Alexa) lähtivät tänään klo 17.00 Urheilukeskuksen pihasta suuntanaan Tampere. Mukaan lähti tällä kertaa myös isohko joukko vanhempia, joten busseja tarvittiin kaksi kappaletta. Huomenna Tampereelle lähtee vielä muutama autokunta lisää, joten kiitettävän äänekästä kannatusta on luvassa.





Tsemppiä kaikille joukkueille! Lauantaista on tulossa ainakin Alexalle extrapitkä, koska kisakokoonpanot esiintyvät aivan kisapäivän loppupuolella. Toivottavasti säät suosivat ja tytöt pääsevät päivän mittaan myös vähän ulkoilemaan.

Jojo-ryhmä






4 kommenttia:

  1. Mahtava matka! Onnea tytöt olitte upeita ja teitä oli taas ilo katsoa!

    VastaaPoista
  2. onneks olkoon molemmille, hyvistä suorituksista ja mitalista!!

    VastaaPoista
  3. Lisätty linkkeihin. Onnittelut uudesta blogista!

    VastaaPoista