9.6.2012

Kausi paketissa

Torstaina vietettiin Alexan kevätkauden päättäjäisiä Inkan luona. Mukaan pääsivät kaikki tytöt, valmentajat ja suurin osa tukijoukoistakin. Koossa oli siis yli 40 hengen poppoo.



Ihan kaikille ei istumapaikkoja löytynyt, mutta tytöt käänsivät tilanteen hyödykseen ja valtasivat keittiön tukijoukkojen sijoittuessa olohuoneeseen. Tyttöjen paikan valinta oli osuva, sillä nyyttäripöytä notkui vanhempien tuomia herkkuja.

.



Ruokailun ohella päivän ohjelmaan kuului testituloksien palautukset ja erilaiset nimeämiset.


Heini antoi vanhempien nähtäväksi ensin tilastoja ja poissaololistoja harkoista.Voimistelu ei ole siis pelkkää harkkaa ja kisoja vaan myös tuloksien analysointia :)


Tytöt saivat myös itselleen kauden testitulokset. Yksi parantunut testitulos tiesi aina yhtä tarraa. Nopealla vilkaisulla näytti siltä, että Heinin tarravarasto saattaa olla varsin tyhjä.


Kauden kehittyjäksi valittiin Mona, joka oli parantanut tuloksiaan kaikilla osa-alueilla.Toiselle ja kolmannelle sijoille sijoittuivat Matilda ja Janina. Onnittelut!




Eikä tässä vielä kaikki. Tytöt olivat valinneet harkoissa keskuudestaan henkilön, joka heidän mielestään käyttäytyy treeneissä esimerkillisesti ja ystävällisesti muita kohtaan. Kevätkauden Alexoiksi nimitettiin Pinja ja Riina. Riina sai Olivian ohella myös loistavista testituloksistaan palkinnon.

Valmentajien lisäksi myös Jojot pääsivät ääneen. Jojot antoivat kautta aikojen ensimmäisen vuoden Tukipilari -palkinnon. Palkinnon perusteluissa vuoden Tukipilariksi valitaan henkilö, joka on tunnollisesti ja aktiivisesti osallistunut Alexan toimintaan ja täten edesauttanut omalla panoksellaan koko joukkueen menestymistä. Ensimmäinen Tukipilari -kunniakirja mansikka-amppelin kera annettiin Matildan äidille Mikaelalle.



Edellisessä postauksessa jo kerrottiinkin, että luvassa on ikäviä, mutta myös mukavia uutisia. Aloitetaan ikävillä uutisilla: Heini on päättänyt lopettaa voimistelun. Päätös tuli koko joukkueelle melkoisena shokkina ja viimeiseen asti eläteltiinkin toivetta siitä, että päätös peruuntuisi. Niin ei kuitenkaan käynyt.


Heini on varsinainen ilopilleri ja hänen iloisuutensa on välittynyt kisoissa aina katsomoon asti. Marja-äiti taas on ollut aktiivisesti mukana tukijoukoissa itseään säästämättä.

Ihan täysin eivät Heini ja Marja sentään katoa voimistelupiireistä, sillä pikkusisko-Sonja jatkaa edelleen Atzaleoissa voimistelua.


Koko Alexa tukijoukkoineen kiittää Heiniä ja Marja-äitiä kuluneesta vuodesta ja toivottaa koko perheelle hyvää kesää! 


Sitten niitä mukavia uutisia. Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan jo huomanneetkin, että ylläolevissa kuvissa on ollut mukana myös uusia tyttöjä. Alexa on nimittäin saanut joukkueeseen täydennystä ja kisaa ensi kaudella 19 tytön voimin.


Alexa tukijoukkoineen toivottaa Rosan, Nooran ja Petran tervetulleeksi joukkueeseen! Noora ja Rosa ovat -00 -syntyneitä ja Petra -01.



Rosan, Nooran ja Petran esittelyt on tulossa blogiin, mutta kommenteihin voi jo nyt tehdä ehdotuksia siitä, mitä tietoja tytöt voisivat esittelyihinsä laittaa. 


Sitten vielä muutama kuva loppuillan toiminnasta.




Sitten taas vaihteeksi "Älä tee tätä kotona" -kuva. Nilkanojennus on silti aika kiva :)



Kaikki kevätkaudella 2012 joukkueessa kisanneet tytöt saivat myös Alexa-palan rannekkeeseen.


Näihin kuviin päättyy siis Alexan kevätkausi. Lomille ei sen sijaan vielä tyttöjä päästetä, vaan ensi viikolla on vielä Erän toinen kesäleiriviikko ja sitä seuraavalla viikolla, eli juhannusviikolla, pidetään treenit vielä ma-ti-ke. Sitten onkin loman aika!

Jojo-ryhmä

16 kommenttia:

  1. Mistä joukkueista nämä uudet tytöt tuli? Pysyykö kokoonpanot samanlaisina kuin syksyllä joukkueiden välillä? ::) Hyvää kesää koko joukkueelle!!!! :D

    VastaaPoista
  2. muakin kiinnostais mistä tytöt tuli :) onko ton inkan kotona tollanen voimisteluhuone? O_O

    VastaaPoista
  3. Jee! Tosi kiva postaus. Mistä seurasta noi uudet tytöt tuli. Ja pysyykö kisakokoonpanot samana?? Tsemppiä harkkoihin ja ensi kauteen :) Ootte tosi hyvii <33

    VastaaPoista
  4. hei muuten mistä toi alexa s ja v niinku tulee?

    VastaaPoista
  5. Eiks Alexa v oo vihreet ja Alexa s siniset.
    <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos ♥♥♥

    Uusien tyttöjen esittelyt on tulossa ja silloin tulee myös lisätietoa tähän asiaan.

    S tuli tällä kaudella sinisestä vaatetuksesta ja V vihreästä.

    Hyvää kesää myös kaikille!

    VastaaPoista
  7. miten ootte lonkakoukistajassa mitannu? =)

    VastaaPoista
  8. Mikä Alexa S:sän musan nimi on?:))

    VastaaPoista
  9. Mistä olette saaneet puvut S:lle? Ne on todella hienot:)))

    VastaaPoista
  10. Heini suunnittelee Alexan puvut ja sommitelma molempien kokoonpanojen kevätkauden puvuista löytyy myös täältä: http://alexa-tapanilanera.blogspot.fi/p/historiaa.html

    Ompelija on kausien mittaan vaihdellut, mutta viimeisimmät puvut on ommellut tämä yritys: http://www.lankarulla.fi/.

    VastaaPoista
  11. On toooosssiiii surullista kun Heini lopetti :((

    VastaaPoista
  12. Samaa mieltä. Tosi paljon terkkuja Heinille!

    VastaaPoista
  13. Mikä Alexa S:sän musan nimi on?:))

    VastaaPoista
  14. Eiks se oo ihan vaan joku Mario Theme Song ja sit sitä on vaan muokattu?

    VastaaPoista
  15. Alexa v:nkin puvut ovat todella hienot. Heini suunnitteli siis nekin?

    VastaaPoista
  16. Pysyyö kisakokoonpanot samana?

    VastaaPoista