25.6.2012

Kesäleirikuvia

Vaikka Alexa onkin jo kesätauolla, palataan sateisten ilmojen kunniaksi blogissa vielä muutaman viikon takaisiin aurinkoisiin kesäleiritunnelmiin. Säät olivat silloin mitä parhaimmat - toisin kuin nyt - Helsingissä on kylmää ja sateista, aivan kuin oltaisiin syyskuussa.

Leiriviikkojen ohjelma ja valmennus oli tosi monipuolista. Valmentajiksi oli saatu Erän omien valmentajien lisäksi valmentajia myös muista seuroista: Minna Karhu, Aliisa Salonen, Johanna Ahlqvist sekä Vivia Palviainen.

Tytöt opettelivat pienryhmissä rytmisen välineohjelman narulla ja vanteella sekä koko kokoonpanolla tanssiohjelman. Kaikki ohjelmat nähtiin leriviikkojen lopuksi pidetyissä näytöksissä.

Narun lisäksi tytöt pääsivät siis tällä kertaa kokeilemaan myös vanteen käsittelyä. Piruetin teippivarastot otettiin innolla käyttöön kun omia vanteita teipattiin uuteen uskoon.Alla muutama otos toisen leiriviikon ohjelmista. Ensin Alexan tanssiohjelma.

Ja sitten pienryhmittäin tehdyt rytmisen ohjelmat.
Jos yllä olevat pellepuvut tuntuivat tutuilta, niin kyllä, ne ovat samat, joilla Lisakin aikoinaan voimisteli Erällä. Asian voi varmistaa tästä postauksesta http://alexa-tapanilanera.blogspot.fi/2012/02/kaikki-lisasta.html.Alla kuvia myös muiden leiriläisten esityksistä. Lisää leiriviikkokuvia löytyy Anforen blogista: http://jv-anfore.blogspot.fi/.

Lämpimät kiitokset Ainolle ja kaikille muille valmentajille mahtavista leiriviikoista!

Jojo-ryhmä

Kuvat © Petri Vilhunen


7 kommenttia:

 1. mikä toi esitys on missä tytöillä on eri kisapukuja päällä? (:

  VastaaPoista
 2. Se on tanssiesitys, joka tehtiin koko Alexan voimin. Eri kisapuvut liittyvät pienryhmien tekemiin rytmisen ohjelmiin.

  VastaaPoista
 3. Hei! Lisäisittekö uuden voimistelu blogin tonne blogilistaanne?

  http://jv-unelmana.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos, lisätty. Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 5. Ihania päiväkirjamerkintöjä! Toivottavasti muutkin tytöt kerkeisi laittamaan jotain pientä edes:).

  VastaaPoista
 6. Ketkä kolme teijän joukkueesta on etuliikkuvuudessa notkeimpia ??? Ja onko teillä paljon kotitreenejä ?

  VastaaPoista
 7. Hmm, Alexan tytöt ovat kaikki tosi notkeita, eli ei osaa sanoa.

  Kotitreenejä on aika runsaasti :)

  VastaaPoista