14.9.2012

43 yötä kisoihin


Alexan blogiin on yleensä kuvat ottanut joko Petri tai Jojot, mutta tällä kertaa järkkärit annettiin tyttöjen haltuun. Alla kuvasaldoa parista tämän viikon harkasta.

Urheilukeskuksen remontin vuoksi Eräsaliin mennään nykyään "luukun" kautta.



Harkat ovat keskittyneet viime päivinä liikkuvuuteen, ohjelman osien harjoitteluun, liikkeiden ja tietenkin narutekniikan hiomiseen.






Kertaus taitaa olla tässä lajissa kaudesta toiseen yksi niistä tärkeimmistä asioista. Ja kun valmentajana on Heini, niin suorituskertoja tulee varmasti riittävästi yhden harkan aikana.




Alexassa on mukana tyttöjä, joiden pituuskasvu vielä odottaa ja sitten niitä, joiden pituuskasvu on jo hyvässä vauhdissa. Siinä vaiheessa kun 140 cm pituinen tyttö saa käteensä ohjelman vaihtojen yhteydessä yli 160 cm:n pituisen tytön narun, ei liikkeiden suoritus olekaan aivan yhtä helppoa kuin omalla narulla tehdessä.


Ja sitten vielä muutama harkkakuva lisää.



Tukijoukot kokoontuivat viime lauantaina myymään itseleivottuja herkkuja, kukkia, koruja ja käsitöitä Puistola-päivien yhteydessä pidetyillä markkinoilla. Upea aurinkoinen päivä edesauttoi myyntiä ja joukkue saikin mukavasti avitusta syksyn menoihin.

Ensimmäinen kosketus syksyn kisoihinkin saatiin jo, kun vastuujojo alkoi järjestelemään ensimmäistä kisamatkaa. Vielä ei Cailap Cupin sivustolla näy joukkuetietoja, mutta toivottavasti molemmat Alexat ovat mukana kisassa. Usemmankin tytön suusta on nimittäin jo kuulunut, että mikseivät ne kisat voisi jo olla ensi viikonloppuna! Valmentajat eivät taida tosin olla ihan samaa mieltä, mutta käytäväkatsojan silmin molempien ohjelmat näyttävät jo tosi hyviltä :)

Molempien kokoonpanojen puvutkin ovat jo saapuneet ompelijalta, joten seuraavaksi onkin koristelujen aika. Tukijoukot odottavat mielenkiinnolla mitä ja minkä värisiä paljetteja on tällä kertaa pukuihin tulossa.

Tulevien viikkojen ohjelmaan kuuluu siis ainakin harkkaa ja pukujen koristelua, mutta myös muutama aivan uusi juttu. Parina seuraava lauantaina tytöille on nimittäin varattu lihastasapainokartoitusta ja ensi viikolla tytöt pääsevät vielä Johanna Kleemolan ravintoluennolle.

Jojo-ryhmä

5 kommenttia:

  1. Onko toi anna joka kävelee nilkoilla vau en ite osaa

    VastaaPoista
  2. Ketkä niitä kuvia otti

    VastaaPoista
  3. joo anna se on

    VastaaPoista
  4. Kuka niitä kuvia sitten otti? Ei oo pakko kertoo

    VastaaPoista
  5. Kuvia otti useampikin tyttö molemmista kokoonpanoista.

    VastaaPoista