4.11.2012

Vaikeuksien kautta mitaleille

Viikonlopun kisat jäivät jälleen kerran historiaan kisoina, joissa S:n ohjelman kuviot jouduttiin laittamaan uusiksi vähän ennen kisasuoritusta. Yksi tytöistä oli nimittäin loukannut jalkansa edellisenä päivänä ja ei pystynyt esiintymään lainkaan. Ohjelma jouduttiin siis muuttamaan 8:lle tytölle ja tällä kertaa muutosaikaa ei ollut kuin yksi yö.

Alexat pääsivät tekemään harkkasuorituksen jo perjantaina muiden lähiseurojen joukkueiden kanssa. Tukijoukot eivät päässeet seuraamaan esityksiä lainkaan aiemmin sovitun talkooillan vuoksi. Puhelimet kävivätkin sitten kuumina loppuillasta, kun tukijoukot soittelivat tytöille kotiin harkkasuorituksen jälkeen ja kyselivät kuulumisia.

Seuraavana aamuna olikin ruhtinaallisesti aikaa valmistautua, kun ei tarvinnut lähteä aamuharkkaan. S:t esiintyivät alkupäässä, joten he menivät kisapaikalle pari tuntia ennen V:tä, joiden vuoro oli vasta kisojen loppupuolella.

Kisapaikalla oli tosi hienoa nähdä taas uusia ohjelmia ja pukuja. Viikko sitten Cailap Cupissa nähtyjen ohjelmien osalta jo tiesikin, että odotettavissa on upeita esityksiä. Kisaesitysten lisäksi mahtavia olivat myös kisaohjelmien lomassa nähdyt rytmisen joukkueen ohjelma ja Glorian kevään ohjelma.

Alla taas muutamia Petrin ottamia kuvia aluekisoista.Molempien esitykset menivät loppujen lopuksi hyvin. Jännityksellä odotettiin tuloksia ja lopulta saatiinkin kuulla mieluisat uutiset, molemmat saivat 1. kategorian ja S:t vielä taitobonuksen.

Alexan lisäksi mitalit saivat Team Titaanit, onnittelut!Eräläisistä mitalin sai myös Anfore, lämpimät onnittelut koko joukkueelle pronssimitalista!

Alla vielä Alexan virallinen mitalikuva.


Ja Alexan ihanat valmentajat. Terkkuja myös Lisalle!


Kuvat © Petri Vilhunen

Jojo-ryhmä


20 kommenttia:

 1. Eka kommentoija? Jees :D

  VastaaPoista
 2. Näin teidät esiintymässä, älyttömän ihanat ohjelmat ja puvut!!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä harkkoihin! Onnea mitalleista

  VastaaPoista
 4. hieno ohjelma oli S:llä! Oli aika paha ku Olivia vaan meinas kuristua siinä yhessä kohtaa D: en nähny V:n, mutta todennäköisesti sekin tosi hieno (: onnea mitaleista!

  VastaaPoista
 5. Mitå olivialle kävi ohjelmassa? :o

  VastaaPoista
 6. Viime hetken paikkojen muutokset aiheuttivat pientä hässäkkää yhdessä kohtaa.

  Olivia on ihan kunnossa, eli ei mitään hätää.

  VastaaPoista
 7. Eli siis oliko näin, että Tea ei kisannu? Ite en ollu näissä aluekisoissa, mutta Cailapissa olin ja tykkään molempien puvuista hurjasti!!!!!!!! Näin vaan S:än ohjleman ja senkin huonolaatuisena Damngoodin sivuilta xD Tykkään ohjelmasta tosi paljon ja odotan innolla, että pääsisin edes SM: meissä näkemään V:n ohjelman ;) Pistättehän te ohjelmat kauden lopussa nettiin? Ja onneksi Olivialle ei käynyt mitään kummempaa ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos ♥♥♥♥

  Toivotaan, että seuraaviin kisoihin päästään taas koko porukalla.

  Ohjelmat tulevat taas kauden päätteeksi videot -välilehdelle.

  VastaaPoista
 9. Hurjan paljon onnea mitaleista!! Laitatteko kuvia muista joukkueista blogiin?? :)

  VastaaPoista
 10. saisko nyt tietoo niistä selänvenytyksistä? :)
  (en nyt jaksa selata aiempien postauksien kommentteja, mut ilmottakaa, jos ootte vastannu niihin tästä aiheesta!

  Ja onnea vielä mitaleista!!

  VastaaPoista
 11. Kiitos ♥♥♥♥

  Annoin vastausvastuun varmuuden vuoksi Heinille, mutta voi olla, että kisojen vuoksi vastauksen anto vielä kestää jonkin aikaa.

  Olisiko jollakin muulla blogin lukijalla antaa tässä välissä hyviä vinkkejä?

  VastaaPoista
 12. Mikä on V:n teema? Upeat ohjelmat oli kyllä molemmilla, paljon onnea mitalleista! :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos ♥♥♥♥

  V:n teema on kovikset.

  VastaaPoista
 14. Laitatteko kuvia muiden joukkueiden ohjelmista blogiin??
  Fanitan teitä!!!

  VastaaPoista
 15. Kiitos ♥♥♥♥

  Kuvia on tulossa, mutta valitettavasti tälläkään kertaa ei ole kaikista joukkueista kuvia.

  VastaaPoista
 16. Sinulle, joka kyselit selkäliikkeistä:
  Selän liikkuvuusharjoittelulla pyrimme siihen, että selkä taipuisi joka kohdasta. Myös hartioiden ja käsien liikkuvuuden lisääminen on olennaista. Suuri työ selän liikkuvuuden eteen on tehty jo Asema-sarjan aikana. Harjoittelu on aika monipuolista: rullauksia ja aaltoja, taivutuksia eri suuntiin ja eri tasoissa, erilaisia siltoja ja siltakävelyitä, akrobatialiikkeitä jne. Eipä tähän taida mitään taikatemppuja olla :)
  Erityisen tärkeää on huolehtia myös voimaharjoittelusta, jotta tukilihakset ovat vahvat. Puhtaat asennot ja vartalon kannatus huomioidaan jokaisessa harjoitteessa, eikä mitään tehdä huolimattomasti.

  Terveisin, Heini (Alexan valmentaja)

  VastaaPoista
 17. Mikä on V:n musa? :D

  VastaaPoista
 18. V:n musiikki on Axel F. / Miami Vice

  VastaaPoista
 19. Tsemppiä sm:eihin!

  VastaaPoista