8.4.2013

Mitalit Hyvinkää Cupista

Lunta ja pakkasta keskellä kevättä! Lunta nyt ei olisi ainakaan kaivattu yhtään lisää, mutta Alexa S:n eskimo-ohjelmaan sääolosuhteet oli mitä otollisimmat.

Olosuhteet olivat siis loistavat ja yleisön tsemppi mahtava - vähintäänkin kelvolliseen kisasuoritukseen oli siis hyvät mahdollisuudet.

Kisasuoritus oli taas tuttua Alexaa. Tytöt loistivat ja nauttivat esiintymisestä kisamatolla. Lumiseen Helsinkiin oli ilo palata ykkössijan ja mitalin kera. Onnittelut myös muille mitalisteille: Mimosalle ja Freyat jr:lle!Tässä vaiheessa terveiset ja kiitokset pienille ja vähän isommillekin joukkueen kannustajille! Ihana nähdä, että tukijoukkojen ja V:n tyttöjen lisäksi innokkaita kannustajia löytyy myös muista joukkueista. Terveisiä siis ainakin Forssaan!

Ensi viikonloppuna onkin jo kevätkauden toiseksi viimeiset kisat. V:t eivät valitettavasti pysty kisaamaan vielä aluekisoissakaan, mutta SM-kisoihin pääsemisestä elätellään vielä pientä toivetta.

Siispä, peukut pystyyn, että Tampereella nähdään molemmat Alexat!

Kuvat © Petri Vilhunen

Jojo-ryhmä12 kommenttia:

 1. Mikä v:llä on kun eivät pysty osallistumaan? :(

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun kysyit. V:llä on ollut kevätkauden aikana tosi paljon huonoa tuuria. Toivottavasti syksyn kisakausi on paljon parempi kaikille tytöille.

  VastaaPoista
 3. peukut pystyssä ainakin täällä=) mahdollisimman pian venyttelypostaus!!??=).....

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä molemmille joukkueille, varsinkin V:lle että pääsisivät kisaamaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ♥♥♥ molemmille!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä molemmille nyt loppukevääseen!:) V:lle ja S:lle :)

  VastaaPoista
 7. onnee, ja tsemppii<33

  VastaaPoista
 8. Teidän maskotti on hieno. Samoin puku ja teemakin. Toivottavasti nähdään V Tampereella! Tsemppiä molemmille kokoonpanoille :)

  VastaaPoista
 9. Uutta päiväkirjapostausta?

  VastaaPoista
 10. milloin se venyttelypostaus??

  VastaaPoista
 11. mikä tealla ja matildalla on kun eivät ole kisanneet tällä kaudella ollenkaan? :(

  VastaaPoista
 12. Toivoisin tyttöjen vastaavan tähän kysymykseen:Jäättekö koskaan esim. kavereiden synttäreitten takia pois treeneistä?

  VastaaPoista