28.4.2013

Voimistelussa kisaamisen lisäksi parasta on yhdessäolo

Kisakausi on viimeistä kisaa vaille valmis. Tässä vaiheessa kautta kokonaisten määrä on suurimmillaan ja ohjelmaa hiotaan entistä parempaan kuntoon.

Harkkojen lisäksi tytöt ovat viime aikoina viettäneet yhteistä aikaa muunkin toiminnan parissa. Alexan tytöille tarjoutui nimittäin mahdollisuus tehdä perjantaina ihan ensimmäinen oma talkootyö. Tähän asti vanhemmat ovat olleet pääosassa varojen keruussa, mutta tytöt alkavat olla jo siinä iässä, että he haluavat itsekin osallistua tällaiseen toimintaan.

Sää ei ollut paras mahdollinen, sade oli karkottanut keskustasta jonkin verran ihmisiä, joten tytöt joutuivat tekemään isompaa kävelylenkkiä kuin alun perin oli tarkoitus.


Sinnikkäästi tytöt kuitenkin tarjosivat näitä Leffaetulipukkeita vastaantulijoille. Niillä saa 6.5. ja 7.5. kaksi leffalippua yhden hinnalla. Mm. täältä Finnkinon sivustolta löytyy lisätietoa asiaan: http://www.finnkino.fi/News/Edut-ja-tarjoukset/2013-04-22/2702/Juhli-tekijanoikeuspaivaa-lahde-leffaan/


Yhteispotretissa kaikki keskustan ahkerat flyereiden jakelijat. Keskustan lisäksi Alexat olivat jakelemassa lipukkeita myös Flamingossa ja Jumbossa.


Työn teon jälkeen oli vuoro vaihtaa vapaalle. Lähes kaikki tytöt pääsivät viettämään ennakko-vappujuhlia viikonloppuna Inkan luokse. Tällä kertaa juhlia vietettiin pidemmän kaavan mukaan, joten mukaan otettiin myös patjat ja unilelut.

Vappumaiseen tapaan pöytä notkui värikkäitä herkkuja.


Yö sujui - no ainakin lämpöisissä merkeissä. 14 tyttöä lämmitti nukkumistilaa enenmmän kuin riittävästi, joten nukahtaminen tuotti jonkin verran vaikeuksia.

Seuraava aamu valkeni edelleen lämpöisissä tunnelmissa. Aamu aloitettiin kisavideoiden katselulla osan tytöistä ottaessa vielä univelkaa takaisin.


Muutoin päivään kuului yhteistä ajanviettoa, voimisteluesityksiä, ulkoilua ja - edelleen herkkujen syömistä.


Juhlien päätteeksi otettiin jälleen Alexa-style -tyylinen yhteiskuva.


Parin viikon päässä oleviin SM-kisoihin osallistuu Erältä Alexa S:n lisäksi Agata. S:n Eskimo-ohjelmaa nähdään vielä myös 19.5. Malmitalolla voimistelujaoston kevätnäytöksessä sekä mahdollisesti Erän omassa Asematapahtumassa 25.5.

Eskimo-ohjelman jäädessä taakse aloitetaan jälleen Sun Lahti-ohjelman treenaaminen. Sun Lahdessa voidaankin taas harjoitella patjoilla nukkumista lisää - tytöt kun ovat menossa koulumajoitukseen. Luvassa on kuitenkin niin hienoja elämyksiä, että yö kannattaa käyttää nukkumiseen ja voimien keräämiseen seuraavaa päivää varten. Toivottavasti säät suosivat ja Lahdessa saadaan nähdä kenttäohjelmat upeassa aurinkoisessa säässä.

Kuvat © Alexa

Jojo-ryhmä

7 kommenttia:

 1. Teillä näyttää olevan TODELLA HYVÄ joukkuehenki<3:)! Mikä teidän tulevan syksyn vanneohjelman teema on, onko jo tiedossa?:)

  VastaaPoista
 2. Mikä tän kauden musa on?:) Ja teil on AIVAN MAHTAVA OHJELMA♥ Tottakai yhteishenki♥

  VastaaPoista
 3. Kuka hän on kenellä on puna- tukka? Se on ihan sika ihana mutta haittaako se kisa kautta, kun on niin ihanan räikee tukka

  VastaaPoista
 4. Alexassa on parhaat tytöt!

  Syksyn teema- tai muitakaan paljastuksia ei ole luvassa.

  Tea taitaa teeman mukaisen pukeutumisen. Väri taitaa kyllä lähteä jo ensimmäisessä pesussa ;)

  VastaaPoista
 5. Onko v:t siis kisanneet vielä lainkaan tänä keväänä?

  hauskaa näyttää olevan alexan tytöillä, ootte ihan mahtavia :)) kaikki on niin hyviä kavereita keskenään, ihan muutenkin, tosi kiva katsella teidän blogianne ;D

  VastaaPoista
 6. Alexa V ei ole kisannut tällä kaudella eikä luultavasti tulekkaan kisaamaan.:(

  VastaaPoista
 7. Moi, näin teidän ohjelman YouTubesta. :)

  VastaaPoista