31.7.2013

Ohjelmaleiritunnelmia

Viime viikonloppuna pidettiin ohjelmaleiri, jonka aikana saatiin ohjelma jo varsin hyvään kuntoon. 

Leiri oli tällä kertaa kolmipäiväinen ja hyvät säät suosivat jälleen tyttöjen reissua. Valkuista mukaan tulivat Heini ja Johanna. 

Alla muutamia kuvia ohjelmaleiriltä. Tukijoukkojen autot sullottiin aamulla täyteen tyttöjä, vanteita ja kasseja.


Virallinen vanneposeerauskuva. Näitä tulee varmasti kauden aikana vielä lisää :)Vapaa-aikaa saatiin viettää upeassa ilmassa.


Tähän kuvaan liittyy tilanne, jossa pääosissa olivat Johanna ja jälkkäri :)


Älä lähde ikinä ilman laastareita leirille.


Vanteet otetettiin käyttöön myös uintireissulla.Huomenna onkin vuorossa jo seuraava leiri, kun Alexat suuntaavat uudelleen Kisakallioon rinkileirille. Siellä onkin kiva nähdä taas kaikki kisoista tutut joukkueet.

Ohjelmanteon lisäksi kausi alkaa vähitellen käynnistyä muutoinkin. Mm. puku on jo paperilla valmis, toteutus enää puuttuu. Tosin ompelijakin on jo buukattu, joten hyvässä vaiheessa ollaan pukujenkin osalta. 

Toivotaan, että rinkileiriltä saadaan jälleen jonkin verran kuvia blogiinkin. Väliin mahtuu kuitenkin vielä yksi postaus, jossa on kuvia tämän viikon ulkoharkoista.

Jojo-ryhmä

Kuvat © Heini ja Alexa

5 kommenttia:

 1. käyn täällä teidän blogissa joka päivä ja aina uuden postauksen alla lukee EI KOMMENTTEJA ja minäpä sitten päätän kirjoittaa jotai sinne joten mä oon melkein aina eka joka kirjottaa kommentteihin ja VIELÄ TE ALEXAT OOTTE AIVAN "KATASTROOFFIMAHTAVIA"...:D

  VastaaPoista
 2. ootte supereita! :))

  VastaaPoista
 3. mihin joukkueeseen noora meni

  VastaaPoista
 4. uutta postausta?

  VastaaPoista
 5. noora meni (ehkä) varieteeseen.

  VastaaPoista