9.8.2013

Paluu Kisakalliolle


Kauaa emme ehtineet Kisakalliota ikävöidä, kun neljä päivää ohjelmaleirin jälkeen suuntasimme takaisin suosikkileiripaikkaamme.


Alexa valittiin kevätkauden päätteeksi Voimisteluliiton ikäkausileirille I. Leireilimme neljä päivää 1.-4.8. Sitrien, Fitrien, Nikhin, Gloria Novan ja Freyat Jr -joukkueen kanssa. 


Valmentajien oli mukava huomata, kuinka tytöillä on hyviä ystäviä muista joukkueista, ja kuinka (sitä vähäistäkin) vapaa-aikaa vietetään yli joukkuerajojen hyvässä, kannustavassa, hengessä.
 
Alexa aloitti jokaisen treenipäivän omalla lenkillä, ja loppuverkatkin hoidettiin tällä leirillä itse. 

Torstai-ilta meni Freyat Jr:n kanssa Tanssin superäitejä katsoessa (johon valkutkin ovat nyt vähän koukuttuneet tyttöjen ansiosta), perjantaina loppuverkkailtiin ulkona ja lauantain loppuverkaksi tytöt äänestivät ihme kyllä volttimonttuilun lenkin sijaan.Leirivastaavan Johanna Ahlqvistin kanssa tehtiin motorista koordinaatiota testaava KTK-testi, joka sujui Alexoilta varsin hyvin.  

Testissä muun muassa hypittiin yhdellä jalalla korkean esteen yli ja sen jälkeen tasapainoiltiin ja testattiin käsien ja jalkojen yhteistyötä. 


Mimman kanssa tehtiin jälleen Kasva Urheilijaksi -testit, jonka olkanivelen liikkuvuusosiosta kaikki Alexat saivat puhtaat paperit. Myös kaikissa muissa ominaisuuksissa oli tapahtunut suurta kehitystä, mikä oli tyttöjenkin hyvä omin silmin nähdä.Veera Kainulainen auttoi meitä vaikeusosiemme suorittamisessa ja fysiikan ongelmakohtien harjoittamisessa. Ohjelman parissa työskenneltiin kahteen otteeseen myös Tatjanan kanssa, ja nyt kaikki ohjelman osat on tarkistettu ja muokattu sujuviksi.

Joa Kivisen balettitunnilla opittiin muun muassa aukikiertäjien käyttöä, ja saatiin mahtavia sarjoja kotisalille. Julia Romanyuk pisti tyttöjen polvet ja nilkat oikein kunnolla töihin, ja myös tällä tunnilla opittuja sarjoja on ehditty tehdä kuluneella viikolla useaan otteeseen.Omien valkkujen pitämiä yhteisiä tunteja oli Freyat Jr:n, Gloria Novan ja Nikhin kanssa. Pääsimmekin tekemään toisten joukkueiden harjoitteita - kehonhallintaa ja keskivartalon voimaa, ketteryyttä ja nopeutta, perustreeniä narulla ja selkäliikkeitä.


Leirin lopuksi otettiin vielä muutamia voimistelukuvia.Kiitos siis kaikille kouluttajille ja joukkueiden valmentajille tehokkaista tunneista ja uusista ideoista!
Kuvat ja teksti © Heini


PS. Meiltä valmentajilta teille Alexat raikuvat aplodit molempien leirien motivoituneesta treenaamisesta. Anna, Inka, Janina, Jenna, Lotta, Olivia, Pinja, Riina ja Tea, olette parhaita!

7 kommenttia:

 1. Ootte parhaita<3!!!

  VastaaPoista
 2. OMG!!!! Ootte niiin upeita ja ylinotkeita!!! Ollaan Alexa-faneja aina ja ikuisesti!!! T: voimistelijat

  VastaaPoista
 3. Ootte tosi taitavia ja notkeita, onnea uuteen kisakauteen! <3

  VastaaPoista
 4. Tuleeko teille tällä kaudella uusia voimistelijoita? :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun kysyit. Palataan tähän aiheeseen seuraavassa postauksessa :)

  VastaaPoista
 6. Millon teette sen haaste postauksen?

  VastaaPoista
 7. Milloin loput veen tytöt kirjoittavat päiväkirjaan? Vai kirjoittavatko ollenkaan? Ootte muuten ihan ylinotkeita.

  VastaaPoista