31.8.2013

Laatuaikaa yhdessä II

Koulujen ja harkkakauden alkamisen kunniaksi Alexat lähtivät viettämään yhteistä viikonloppua Olivian mökille. Mukaan pääsivät kaikki Alexat ja autokuskeiksi värvättiin vielä kolme äitiä. Tytöt ja kamppeet sullottiin kolmeen autoon ja mukaan otettiin tietenkin myös vanteet.Säätiedotus näytti suhteellisen huonoa ilmaa Virroille, mutta sadetta ei loppujen lopuksi saatu kuin yhtenä päivänä, eikä sekään sademäärä oikeastaan menoa haitannut.Olivian mökki tarjosi monenmoiset harrastusmahdollisuudet.Varsinkin tramppa oli runsaassa käytössä.

 Upea ranta suorastaan houkutteli uimiseen.Uimisen lisäksi käytiin mm. soutelemassa ...

... ja temppuilemassa surffilaudalla.

Aika söpösti jätetty kengät, vai mitä?Nukkumatilaa oli vaikka muille jakaa, mutta vanhaan tapaan kaikki sulloutuivat samaan paikkaan patjoille ja sängyille.Sisällä saatiin aika kulumaan hyvin yleisen levottomuuden merkeissä
Näitäkin oli mukana.Taidekuva?Autokuskina olemisen lisäksi vanhemmat loihtivat sapuskat koko porukalle. Välillä syötiin tunnelmallisesti ulkona.Kyllä tätäkin tehtiin :)Tuhannet kiitokset Päiville, Kirsille ja Katrille ihanasta viikonlopusta!


Kuvat © Tytöt

Jojo-ryhmä

9 kommenttia:

 1. Vähäx toi Olivian mökki on cool! Mukavaa kunteette yhdessä paljon kaikkea kivaa:)

  VastaaPoista
 2. Lopettiko kukaan V:stä kokonaan voimistelua? :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva katsoa mitä olette tehneet vapaa-ajalla. Lisää näitä!!;)

  VastaaPoista
 4. Mitä Alexa V:n tytöylle kuuluu? Onko uusi kausi alkanut mukavasti uusissa joukkueissa? ja Johannahan näki Petran Azaleoiden rinkireirillä?

  VastaaPoista
 5. Utta psotaust, milloin?

  VastaaPoista
 6. Pyritään viikonloppuna saamaan taas uusi postaus liikenteeseen. Luvassa kuvia mm. harkoista :)

  VastaaPoista
 7. milloin tulee rebeccan esittely?

  VastaaPoista
 8. Mites V.n tytöt?

  VastaaPoista
 9. Oonko oikeessa. Alexan liisäksi pitää kisoissa muistaa huutaa varieteelle, kinesikselle, alicelle,syrenialle ja Gloria junioreille. Ja onko mona kummassa kokoonpanossa?

  VastaaPoista