24.1.2014

Läksiäisjuhlat

Tänään vietettiin Tapanilan Erän pitkäaikaisen valmentajan ja voimistelujaoston puheenjohtajan Aino Mustkiven läksiäisjuhlia Malmitalolla ja Alexa esiintyi juhlassa kevään uudella kisaohjelmalla. Näin saatiin ensiesiintyminen isommalle yleisölle, tosin vielä 'lainapuvuissa', koska uudet kisapuvut ovat ompelijalla työn alla.


Alexa Malmitalolla valmistautumassa illan juhlaohjelmaan

Alexan lisäksi tunnelmallisessa tilaisuudessa nähtiin upeita voimisteluesityksiä Ainon valmentajavuosien varrelta. Ainon entiset oppilaat ja nykyiset valmentajat olivat treenanneet ja valmistelleet juhlaa varten monia vanhoja voimisteluohjelmiaan. Illan aikana esiintyivät Nellit, Fioret, Tigrut, Diosa, Akaasia ja Afelia joukkueiden tytöt. Juhlassa kurkistettiin myös vuoden 1994 treeneihin videon välityksellä ja nähtiin mm. vuoden 1991 Pikkurytmiset-joukkueen ohjelma sekä ihastuttavia pallo-, vanne- ja vapaaohjelmia 1990-luvun loppupuolelta. Juhlatilaisuuden lopuksi nähtiin nykyisten Tapanilan Erän valmentajien sykähdyttävä jäähyväisesitys.

Kutsuvieraiden joukossa oli lukuisa joukko Ainon valmentamia vanhoja voimistelijoita ja seuratoimijoita.


Alexa esiintyy
Aino ja AlexatAino on toiminut valmentajana Tapanilan Erällä vuodesta 1990 lähtien ja on silloin aloittanut voimistelutoiminnan Erällä rytmisen voimistelun muodossa. Joukkuevoimistelu tuli mukaan sivulajina vuonna 1996 ja on kasvanut siitä lähtien vuosi vuodelta. Aino on valmentajauransa aikana toiminut myös tuomarina useissa kisoissa.Alexa tukijoukkoineen toivottaa Ainolle liikunnallisia 

ja iloisia eläkepäiviä!
Jojo-ryhmä


Kuvat 
© Alexa

2 kommenttia:

  1. Eivätkö kaikki tytöt kisaa uudella ohjelmalla?

    VastaaPoista
  2. Näytös- ja kisakokoonpanot ovat joukkueen (valmentajat ja voimistelijat) sisäisiä asioita ja niitä ei täällä blogin puolella voida kommentoida.

    VastaaPoista