10.1.2014

Terveiset Kisakalliosta

Alexa leireili viime viikonloppuna ikäkausiringin leirillä Kisakalliossa. Perjantai 3.1. aloitettiin yhteisellä alkulämpällä leirin osallistujien Sitrien, Fitrien, Gloria Novan, Nikhin ja Freyat jr:n kanssa. Sitten mentiin oman balettiopen Joan tunnille harjoittelemaan baletin perustekniikoita ja kauniita tanssisarjoja. Emmi Haverisen keskivartalotunnilta saatiin mukaan paljon uusia harjoitteita kotisalille. Leirivastaava Johanna Ahlqvist tarkasti uuden ohjelman rakennetta ja sarjojen yhdistymistä. Silja Ahosen vaikeusosatunnillaharjoiteltiin muun muassa tasapainojen tukilinjoja ja muotoja.


Lauantai alkoi vartalon herättelyllä volttimontussa, josta siirryttiin Siljan alkulämppään. Lämppä oli oikein tehokas ja sen myötä päivä lähti hyvin käyntiin. Joan tunnille päästiin uudestaan - tällä kertaa harjoittamaan aukikiertäjiä. Siljan liikkuvuustunnilla haettiin puhtaita linjoja ja opittiin uusia liikkuvuusharjoitteita. Larisan lajiharjoittelutunnilla saatiin apuja piruetteihin ja muun muassa kaariharppaan. Lauantaina ehdittiin lisäksi tehdä hyvin sujuneet liikkuvuustestit, käydä uimassa ja tehdä ryhmätöitä siitä, miten arkiliikuntaa voi lisätä, miten voimistelun ja koulun voi yhdistää. Tytöt pääsivät myös vastaamaan kysymykseen "miksi voimistelen".






Sunnuntai alkoi Emmin motoriikkatunnilla, jossa aivot pääsivät kunnolla töihin heti aamusta. Leiri päättyi Siljan toiseen liikkuvuustuntiin, jossa tehtiin aikaisempaa astetta haastavampia harjoitteita.



Alexa kiittää kaikkia kouluttajia hyvästä ja kannustavasta opetuksesta ja muita leiriläisiä kivasta treeniseurasta! 


Teksti ja kuvat © Heini




4 kommenttia: