16.3.2014

Vedenneitojen hieno kisakauden avaus


Huippujännittävä kevätkauden ensimmäinen kisapäivä on nyt takanapäin, kun Tapiolassa kisattiin OVO Cupin kansainvälisessä kisassa. Matolla nähtiin monia upeita suorituksia ja loisteliaita pukuja.

Onnelliset hopeamitalistit

Harkkakierroksella tulleet pienet virheet saatiin hienosti korjattua itse kisasuoritukseen, kun Alexa avasi oman kisakautensa vedenneito-teemalla. Ohjelman vaikeusosat sujuivat hyvin ja suoritus oli ilmaisullinen. Pitkän ja jännittävän odottelun jälkeen Alexalle kuulutettiin pisteet TV 5,77 AV 3,33 EXE 8,35 yhteensä loistavat 17,45 pistettä, joka sisälsi bonusta teknisestä ja taiteellisesta arvioinnista.

Voiton kisassa saavutti Team Titaanit pisteillä 17,65, hopealle siis Alexa pisteillä 17,45 ja pronssille sijoittui Irena pisteillä 16,68. Onnittelut kaikille mitalisteille!Team Titaanit ja Alexa

Irena ja Alexa

Tapanilan Erältä 10-12v. sarjassa kisasivat Alexa Jr ja Axoria. Molemmat joukkueet onnistuivat suorituksessaan hyvin, mutta kaikki mitalit tällä kertaa menivät kansaivälisille joukkueille.

Tästä on hyvä jatkaa ja tsempata eteenpäin, tänään jo siis matka jatkuu Mäntsälään Mustan Kissan Cupin matolle!Teksti Alexa

Kuvat © Alexa


3 kommenttia:

 1. Onnee hopeesta ja tsemppii mäntsälän kisoihin ! :)) <33

  VastaaPoista
 2. Onnee! Monella tytöllä kisaatte tällä kaudella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt ensimmäisissä kisoissa päästiin matolle 9 tytön voimin, mutta kokoonpano aina riippuu joukkueen kulloisestakin tilanteesta.

   Poista