31.3.2014

Virkistäviä pisaroita Hyvinkää Cupissa

  
Kaikkea sattuu ja tapahtuu, Hyvinkää Cupissa osa vedenneidoista sai pienet virkistävät vesipisarat päälleen ennen kisasuoritusta. Alexat käyttivät suihkuhuonetta pukeutumistilana, kun pukuhuoneet olivat tosi täysiä. No tietenkin kävi niin, että suihkut tulivat päälle väärään aikaan, mutta onneksi kisapuvut ehtivät kuivua itse suoritukseen ja loput tavarat kuivattiin kotona. 

Ja loppu hyvin, kaikki hyvin, Alexalle kultamitali pistein 17,73 (TV 5,77 AV 3,30 EXE 8,67). Lisäksi kuulutettiin bonukset; taito-osat vastaavat erinomaisesti taito- ja ikätasoa sekä taito-osat suoritettu erinomaisesti. Vielä yllätyspalkintona mitalienjakotilaisuudessa joukkue sai lahjakortin Kisakallioon :)Hopeasijan vei OVO Titaanit 2000 pistein 15,80 ja pronssin Freyat jr pistein 15,60. Onnea Titaanit 2000 ja Freyat jr!


Nyt takana kolme peräkkäistä kisaviikonloppua + neljä kisaa, vauhti jatkuu ja taas ensi viikonloppuna kisataan. Lauantaina Etelä-Suomen aluemestaruuskisat Töölön Kisahallilla Helsingissä ja sunnuntaina SC Vantaa Cup Lumossa Vantaalla.

Teksti Alexa

Kuvat © Petri Vilhunen


2 kommenttia:

  1. Meillekin on käynyt joukkueen kanssa että suihkut ovat menneet päälle! Ne kisat olivat kyllä ikimuistoiset! :)

    VastaaPoista