8.5.2014

700 000 - Kiitos!SM-kisaviikonlopun aikana Alexan blogissa rikkoontui huikea 700 000 vierailun raja - Iso Kiitos kaikille blogin lukijoille 


Alexan blogin ensimmäinen postaus kirjoitettiin 21.11.2010 ja kävijämäärät ovat lisääntyneet vuosi vuodelta ja kuukausi kuukaudelta - kiitos Alexan upean joukkueen ja voimistelun, jotka innostuttavat lukijat tämän blogin äärelle!

Blogissa on nyt julkaistu kaiken kaikkiaan 274 postausta ja kaikkein luetuin postaus on Plié, Tendu . . . kurkistus balettitunnille ja kaikkein eniten on käyntejä Päiväkirja-sivulla, Videot-sivu tulee hyvänä kakkosena.

Suurin osa blogin katsojista tulee Suomesta, mutta vierailuja on ympäri maailmaa. Yhdysvalloista toiseksi eniten, sitten Saksasta, Venäjältä, Ruotsista, Ranskasta, Espanjasta, Englannista, Virosta ja jopa Arabiemiirikunnasta.


Myös Alexan Instagramissa saavutettiin viime viikonloppuna hieno luku - yli 2 000 seuraajaa!!! Seuraamalla Alexaa Instagramissa, ALEXA_AGG, pysyt mukana joukkueen hetkissä.  Alexa taustajoukkoineen lupaa myös jatkossa välittää teille kuulumisia joukkueen hetkistä - sormet siis valmiina näppäilemään blogi- ja instagram-postauksia :)


Teksti Alexa

Kuvat © Alexa
4 kommenttia:

 1. Teijän blogia on aina ihanaa lukee!! :')

  VastaaPoista
 2. Mä teitä täältä Arabiemiirikunnista seurailen teijän blogia melkeen joka päivä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun seuraat ja luet postauksiamme sieltä kaukaa ❤

   Poista