25.5.2014

Voimisteluelämyksiä!


Voimistelun iloa ja elämyksiä saatiin ihastella perjantaina Tapanilan Erän Vomistelujaoston perinteisessä kevätnäytöksessä Malmitalolla. Alexa sävähdytti yleisöä esittämällä kauden Vedenneidot-kisaohjelman lisäksi Kuutamokeijukaiset-balettiesityksen. Alexa oli valmistellut näytökseen tämän herkän ja upean esityksen kärkitossuilla balettiohjaaja Joa Kivisen johdolla. Wau, upeaa oli ja miten taitavasti tytöt hallitsivat kärkitossuilla tanssimisen.Perjantai-iltapäivä vierähti Malmitalolla kuumassa ja iloisessa tunnelmassa, aurinko porotti ulkona ja sisällä nähtiin kaiken kaikkiaan kolme eri näytöstä. Näytöksissä esiintyivät kaikki Tapanilan Erän voimisteluryhmät, ihastuttavista pienistä 3-5 -vuotiaista Axoria Minit voimistelijoista aina upeisiin Aurumeihin, jossa voimistelee jo kertaalleen lopettaneita voimistelijoita ja valmentajia.

Tilaisuuden huipentumana voimistelujaosto muisti Alexaa hienosti menneestä kisakaudesta ja kukitti tytöt ja valmentajat ruusuilla sekä lahjoitti jokaiselle Kivi-tuikkulyhdyt.

Tapanilan Erän kevään 2014 mitalijoukkueet - Alexa Juniorit, Axoria ja Alexa

Lumileopardien kanssa fiilisteltiin esitysten jälkeen 


Nyt on kevätkauden osalta kaikki esitykset takanapäin ja katseet alkavat pikkuhiljaa jo siirtyä syksyyn. Vielä Alexa ei suinkaan lomaile, vaan tulevalla viikolla treenit jatkuvat aika normaaleina ja koulujen loputtua alkaa kesäleiri. Kesäleirillä sitten treenataankin useampi tunti päivässä. 'Lomalle Lomps' Alexa kirmaa vasta juhannuksen jälkeen :).Teksti Alexa

Kuvat © Petri Vilhunen3 kommenttia:

 1. Miksi olivialla ei ollut esiintymispukua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivialla on käsi paketissa pienen sormivamman vuoksi ja tiukka esiintymisasu ei mennyt päälle :)

   Poista
 2. tukleeks teille tällä kaudella uusii?:)

  VastaaPoista