22.10.2011

Kiireinen lauantai

Alexalla oli tänään kiireinen päivä. Ensin kello 10.00 - 12.30 olivat omat harkat Erällä. Sen jälkeen oli pieni tauko ja kello 14.15 piti olla jo takaisin Eräsalissa.

Osalla tytöistä oli kisakampaus aamun harkkojenkin ajan, mutta osa viimeisteli sen vasta kisakatselmukseen. Hyvin kisakampaus kesti kuitenkin myös harkkaamisen -  sen verran paljon lakkaa ja geeliä sekä pinnejä tyttöjen hiuksiin upotettiin.






































Harkkojen jälkeen, pikaisen ruokailun, kisakampauksen viimeistelyn ja vaatteiden vaihdon jälkeen, saavuttiin takaisin Erälle klo 14.15.

Pienen lämpän jälkeen, klo 15.00, alkoi kisakatselmus. Ainon tiukassa kurissa melkein kaikki kisaavat joukkueet esittivät toisilleen ja valmentajille oman ohjelmansa.






































Täytyy sanoa, että hienoja ohjelmia on jälleen tulossa ja varsinkin Anforella, Ambrosialla, Axaralla ja Agatalla - Alexaa tietenkään unohtamatta - on upeat kisapuvut.

Alexa suoriutui ohjelmastaan loistavasti. Tytöt jaksoivat säteillä läpi esityksen ja Heinikin näytti tyytyväiseltä suoritukseen.






































Kisakatselmuksesta ei valitettavasti ole kuvia, mutta ekoihin kisoihin on siis enää viikko. Kisoista onkin sitten taas luvassa runsaasti kuvia :).

Jojo-ryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti