12.10.2011

Jee, treenikassit!

Alexan tytöt saivat tänään joukkueen treenikassit painosta. Nimellä ja seuran logolla varustetut kassit on mukava ottaa mukaan kisoihin kun tietää, että kassit eivät sekaannu muiden joukkueiden tai oman joukkueen jäsenien kesken.



























Heini-valkku pääsi eilen vihdoin aloittamaan koristelumallina olevan Tean kisapuvun koristelun. Muut puvut tulevat ompelimosta huomenna ja tytöt pääsevät kokeilemaan niitä harkkojen jälkeen. Tukijoukot toivovat kovasti, että puvut ovat vihdoin kunnossa.

Osa koristelu-urakasta annettiin lopulta myös ompelimon hoidettavaksi, mutta paljettien ja strassien liimaamista riittää silti useamman tunnin - tai sanottaisiinko mieluummin usemman päivän - ajaksi.

Tytöille hankittiin täksi kaudeksi myös uudet trikoot, jotka toivottavasti pysyvät ehjinä edes ensimmäisiin kisoihin asti.

Ensi viikonloppuna onkin jo Erän kisakatselmus. Siellä testataan kisaohjelmien ohella myös paljettien yms. koristelujen kestävyyttä. Aikaisemmista kerroista viisastuneena hankimmekin kaikille omat paljettiliimat koristelujen paikkailua varten.

Sateisin terveisin

Jojo-ryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti