24.2.2012

Huh, huh ja köh, köh


Loma alkaa olla takana, enää viikonloppu ja sitten maanantaina koittaa taas kouluarki. 

Alexan tytöt ovat viettäneet lomaa ympäri maailmaa - mm. New Yorkissa, Egyptissä, Tallinnassa, Suomen lomakohteissa sekä ihan vain kotona. Myös ärhäköitä influenssoja on tullut koettua, yli 40 asteen lämpötila ei ole kovin mukava kokemus. Terveenä säilyneet ovat kuitenkin noudattaneet ahkerasti Heinin tekemää harkkaohjeistusta.

Jojot kävivät eilen hakemassa mallipuvut Heiniltä. Heini oli samaten sairastellut, mutta urheasti tehnyt jälleen puvut valmiiksi vanhemmille. Näitä pukuja on taas ilo esitellä kisoissa!

Nopeasti katsottuna puvuissa on viime pukuihin verrattuna liimattavaa ainakin tuplasti enemmän. Värien kanssa saa myös olla tarkkana, paljetteja on puvussa useampina eri sävyinä.

Lauantaina alkavat taas normaalit harkat. Ensi viikon lauantaina onkin jo Alexan kisakatselmus. Niin vain aika taas kului lentämällä. Viikon kuluttua on myös pukujen oltava jo valmiina! Onneksi kisoihin on kuitenkin vielä pari viikkoa aikaa.

Alla jälleen muutamia kuvia viime viikkojen treeneistä.





Kovasti harkkailoa kaikille ja hyvää lomaa niille, joilla se on vielä edessä!

Jojo-ryhmä

5 kommenttia:

  1. Kisaako Alexa tulevaisuudessa 12-14sarjassa mestaruus vai kilpatasolla? Tarkoitan siis silloin kun tytöt siirtyvää kisaamaan 12-14 vuotiaissa.

    VastaaPoista
  2. Varmaan mestaruus kun oli viime vuonna mestaruus.

    Saako alexan ohjelmia tulla lauantaina katsomaan seuran muut voimistelijat? En millään malttaisi odottaa seurankatselmukseen :)

    VastaaPoista
  3. Alexa tähtää 12-14-vuotiaiden SM-sarjaan ja tavoitteet ovat korkealla.

    Alexan omaa kisakenraalia voi tulla katsomaan lauantaina. Alexa S:n kisakenraali on klo 12.15 ja Alexa V:n klo 14.45 Eräsalissa.

    T. Heini, Alexan valmentaja

    VastaaPoista
  4. Kisaatteko nyt keväällä 12- 14 v. Mestaruussarjassa??:):)
    En malta odottaa ohjelmaa!!:):)

    VastaaPoista
  5. Ei. Alexa on tällä hetkellä 10-12 -vuotiaiden sarjassa, mutta tähtää 12-14 -vuotiaiden sarjaan mennessään SM-sarjaan.

    VastaaPoista