8.2.2012

V niin kuin vihreä ja S niin kuin sininen

Aina uuden kauden alussa on haasteellista saada joukkueen blogi uudistettua jollakin tavalla. Blogiin olisi mukava saada liitettyä myös jokin tulevan kauden elementti jne.

Alexankin blogi uudistui ulkonäöllisesti muutama viikko sitten. Väreiksi otettiin kisakokoonpanojen nimissä esiintyvät värit eli Alexa V eli vihreä ja Alexa S eli sininen. Se, kuinka värit näkyvät tulevissa ohjelmissa, on kuitenkin vielä suuri salaisuus.

Alexa osallistuu kevään aikana viiteen kisaan. Ilmoittautuneiden joukkueiden joukosta on ollut kiva bongailla vanhojen kisakumppaneiden nimiä sekä myös ihan uusia tuttavuuksia.

Parin viime päivän aikana on julkaistu kiitettävästi uusia postauksia joukkueilta. Olisi mukava lukea enemmänkin Alexan kanssa samassa sarjassa kisaavien joukkueiden kuulumisia, mutta ainakin tällä hetkellä näitä joukkueiden omia blogeja ei kovin montaa ole.

Lisäsimme blogilistaan ne 10-12 -vuotiaiden sarjassa kisaavien joukkueiden blogit, jotka helposti netistä löytyivät. Kommentteihin voi mieluusti kuitenkin antaa lisää blogiosoitteita lisättäväksi luetteloon.

Alexan lähipäivien ohjelmassa on kisapukujen koettamista, harkkaa ja sunnuntaina vihdoin Alexan yhteinen illanvietto Annan luona. Eli harkkojen ohella myös muuta kivaa tiedossa!

Alla vielä muutamia kuvia Alexan viime päivien treeneistä.










Jojo-ryhmä

4 kommenttia:

  1. Oottepa taitavia ja suloisia :)

    VastaaPoista
  2. tosi hyvä idea noi 10-12-v joukkueiden linkit:)

    VastaaPoista
  3. Hei,
    ketkä kuuluvat Alexa V ja Alexa S kokoonpanoihin? Onnea tuleville kisoille!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille ♥♥♥

    Kokoonpanot selviävät viimeistään Caribia Cupissa :)

    VastaaPoista