26.3.2012

Mitalit Mustan Kissan Cupista

Alexat suuntasivat kannatusjoukkojen kera aikaisin lauantai-aamuna Mäntsälään. Harkkakierroksen ja hiustenlaiton jälkeen tytöille jäi ennen kisojen alkua runsaasti aikaa mm. yhteisiin leikkeihin.Tapanilan Erän kisaavista joukkueista olivat Mäntsälässä mukana kaikki muut paitsi Adelina, joten seurattavia joukkueita riitti omankin seuran puolesta. Alexan kannatusjoukot asettuivat katsomossa yläkatsomoon hattuhyllylle, missä sitten istuttiinkin seuraavat 12 tuntia! Kaiteet haittasivat jonkin verran katsomis- ja kuvausurakkaa, mutta onneksi Petri jaksoi urheasti kuvata joukkueita koko päivän seisaaltaan. Petrin kuvia Mäntsälästä ja muistakin kisoista löytyy täältä: http://www.pv.kuvat.fi/.

Päivän ensimmäiset mitalit jaettiin 12-14 -vuotiaiden kilpasarjalaisille. Tässä sarjassa mitalin sai myös A-kategorian saavuttanut Afelia. Afelia sai myös bonusta yhdistelmistä ja sarjoista.Myös Akaasia sai kategorian A. Akaasia siirtyi tänä keväänä 12-14 -vuotiaiden sarjaan.Anneka pääsi kauden ekoissa kisoissaan 7 kategoriaan ja ...... Alice sai kategorian C. Myös Alice esiintyi ensimmäistä kertaa 12-14 -vuotiaiden sarjassa.Agatan esitys oli jälleen kerran upea.
Anfore ja Ambrosia voimistelivat 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa.


Diosa joutui kisaamaan 5:llä tytöllä.

Alexa S pääsi esiintymään ennen taukoa ja sijoittui ainoana joukkueena 1. kategoriaan. Myös bonusta saatiin: taito-osista, ideasta ja ilmaisullisesta kokonaisuudesta! Upeaa tytöt!Alexa V esiintyi toisen blokin alkupuolella. Tytöt olivat vihdoin saaneet jalkaansa uudet kisasukkikset. Yllättävän pitkän toimitusajan vuoksi sukkikset eivät aivan ehtineet kauden ekoihin kisoihin. Nyt vain täytyy toivoa, etteivät kovin monet sukkikset rikkoonnu, koska ylimääräisiä on kovin rajallinen määrä:) Varman ja vauhdikkaan esityksen kategoriaksi tuli jälleen 2.


Vielä ennen palkintojenjakoa saatiin nähdä hauska yhteisesitys.10-12 -vuotiaiden sarjassa mitalit jaettiin Alexa S:lle, Alexa V:lle ja 3. kategorian saaneelle Starlit Shinelle.
Lämpimät onnittelut Starlit Shinelle mitaleista!

Sitten vielä koko Alexa-joukkue valmentajien kera yhteispotretissa. Kuvasta puuttuu vain valmentaja-Lisa, joka joutui lähtemään kisoista ennen palkintojenjakoa. Lisan kädenjälki näkyy kuitenkin Annan kampauksessa!Kisapäivä oli todella pitkä, mutta onneksi 12-tuntinen urakka sai upean päätöksen. Seuraavat kisat ovatkin jo tulevana viikonloppuna kun vuorossa on aluekisat Kisahallissa. Silloin nähdään toivottavasti loputkin lähiseudun joukkueiden esityksistä.Kiitos myös kommentoijalle esitysten videoinneista. Laitamme kisavideot viimeisten kisojen jälkeen esille. Silloin niitä voi katsoa Videot -välilehdeltä.


Jojo-ryhmä

3 kommenttia:

  1. Vihreiden puvut ovat aivan syötävän ihanat, sukkahousut kruunaa täydellisen värityksen!

    VastaaPoista
  2. postauksii?

    VastaaPoista
  3. Aluemestaruuskisoista tulossa seuraava.

    VastaaPoista