4.10.2012

Alexa-postia

Nyt se on sitten näkyvissä, nimittäin ekan kilpailun suoritusjärjestys: http://www.lahjantytot.fi/cailap-cup-ja-cailap-asema/suoritusjarjestys-sarjoittain/.

Molemmat Alexat esiintyvät tosi lähekkäin, väliin mahtuu vain muiden sarjojen joukkueita, eli toivottavasti tytöt ehtivät kuitenkin nähdä toistensa esitykset. Tukijoukoillakaan ei taida edes syke ehtiä laskemaan, kun kokoonpanot esiintyvät lähes peräkkäin.

Nyt kun kisajärjestys on netissä, niin konkretisoituu todella myös se asia, että kisat ovat jo todella lähellä. Pukujen koristelu-urakka on täydessä vauhdissa ja ohjelmissa on viimeinen hiontavaihe menossa.

Lisa ehti viime viikolla käydä Alexan treeneissä näyttämässä vauvelia ja siitä piti ehdottamasti ottaa myös virallinen poseerauskuva. Kovasti terkkuja koko perheelle!Pari viikkoa sitten oli vomistelujaoston järjestämä Johanna Kleemolan luento, johon myös Alexa tukijoukkoineen oli kutsuttu.


Johanna yritti saada tytöt ja vanhemmat tajuamaan, että ilman oikeanlaista ruokaa, oikeaan aikaan, ei kehity. Tytöt tekivät Johannalle ahkerasti kysymyksiä ja näyttää siltä, että oppi meni perille. Kiitos Johannalle loistavasta luennosta!


Petri on myös jatkanut ohjelmien videointia ja niitten perusteella voinee sanoa, että hieman on syksyn aikana edistystä tapahtunut :)

Erän kisakatselmus joukkueille on ensi viikolla, jolloin nähdään myös se, kuinka hyvin paljettien liimaus on onnistunut. Tätä laatua on muuten varattu 84 kpl jokaiselle.


Alla jälleen muutamia kuvia myös harkoista.
Tuossa ne ovat, nimittäin Alexan ohjelmat, musiikki ja kausisuunnitelma:)


Heini ♥♥♥


Alexan elämään kuuluu siis tällä hetkellä koulua, harkkaa ja paljettien liimausta. Ensi viikon kisakatselmuksessa nähdään kuinka ohjelmat sujuvat isomman yleisön läsnäollessa ja kuinka puvut koristeluineen kestävät liikkeet.

Harkkakestävyyttä kaikille!


Kuvat © Petri Vilhunen ja Alexa


Jojo-ryhmä

18 kommenttia:

 1. Kuka tuo on joka hyppää narun yli tuossa kuvassa? :D

  VastaaPoista
 2. Veikkaan Riinaa, joka hyppää bannerissakin.

  VastaaPoista
 3. Mitkä teidän teemat on?:P

  VastaaPoista
 4. Ei teemapaljastuksia ennen kisoja :)

  VastaaPoista
 5. Te ootte tosi notkeita:)

  VastaaPoista
 6. Tosi hiano harppa (onks se Riina?)

  VastaaPoista
 7. Teil on tosi hienot ohjelmat! :)(näin katsastuksessa)

  VastaaPoista
 8. Uusia postauksia?

  VastaaPoista
 9. Onko Aino R Anforesessa voimistelevan Annikan pikkusisko?

  VastaaPoista
 10. Annikan pikkusisko on Matilda.

  VastaaPoista
 11. Uusii postauksia?

  VastaaPoista
 12. Tulossa. Uusia kuvia otetaan keskiviikkona, joten sen jälkeen on tulossa postaus. Tiedoksi siis myös tytöille :)

  VastaaPoista
 13. Voisitteko kirjottaa useammin?:)

  VastaaPoista
 14. Mihin 10-12 sarjan blogit ovat tuosta reunasta hävinneet? Kirjoitatte aika harvoin mutta ainakun kirjoitatte niin se on huolella tehty ja mielenkiintoisia tekstejä. :) eli laadukas blogi!

  VastaaPoista
 15. Kiitos ♥♥♥

  Blogilinkit ovat kyllä paikallaan.

  Katsotko blogia mobiiliversiolla? Silloin linkkiluetteloa ei näy, mutta jos vaihdat blogin alareunasta internetversioon, saat linkit näkyviin kännykässäkin.

  VastaaPoista