27.10.2012

Kisakauden avaus

Alexa avasi kisakauden tänään Turussa Cailap Cupissa. Talven ensimmäiset lumisateet saapuivat ainakin Helsinkiin pääosin perjantaina, mutta Turussa tuntui talven ensilumi tulleen huomattavasti paksumpana kerroksena kuin Helsinkiin.

Kisapäivä oli tuttuun tapaan pitkä. Bussi odotti klo 6.45 Urheilukeskuksen parkkipaikalla, joten herätys taisi olla klo 5.00 ja 5.30 välillä suurimmalla osalla tytöistä.

Agatan tyttöjen, valmentajien ja tukijoukkojen kera Alexa saapui noin tuntia ennen harkka-aikaa kisapaikalle. Nopea lämppä ja sitten olikin jo Eräläisten vuoro astua matolle.

Molempien Alexojen harkka meni kohtullisen hyvin. Korjausten jälkeen tukijoukot saivat aloittaa urakkansa syksyn ensimmäisten kisakampausten parissa. Molemmilla kokoonpanoilla on tällä kertaa nuttura - kiitos Heini! - joten kampaukset saatiin aikaan suhteellisen nopeasti.

Itse kisaesitykset olivat Alexoilla lähes peräkkäiset tauon jälkeisellä puoliskolla. Ilo oli ylimmillään sekä tytöillä että tukijoukoilla kun saatiin kuulla molempien kokoonpanojen saaneen 1. kategorian. Ihan mielettömän hieno kisakauden avaus!

Jännitys mitaleista säilyi loppuun asti, mutta odotus palkittiin ja molemmat kokoonpanot saivat kaulaansa mitalit.


Alexojen lisäksi mitalit saivat myös Nikhit, onnittelut! Onnittelut myös kaikkien muidenkin sarjojen mitalisteille!Kaiken kaikkiaan siis aivan upea päivä. Ensi viikonloppuna on aluekisat Kisahallissa ja siellä nähdään taas lisää syksyn kisaohjelmia. Ei malttaisi millään odottaa!

Petri oli kuvaamassa Cailapissa, linkistä: http://pv.kuvat.fi löytyy kisapäivän kuvasaldoa, kunhan niitä saadaan sinne ladattua. Jonkin verran saadaan tännekin blogiin kuvia, sitten kun niitä 500 kuvan joukosta saadaan seulottua :) Palataan siis parin päivän sisällä vähän useampien kuvien kera.

Jojo-ryhmä

11 kommenttia:

 1. mitkä teiän teemat siis on? :)

  VastaaPoista
 2. S:llä sähkö ja V:llä kovikset.

  VastaaPoista
 3. millä tavoin te muute venytätte selkää, ku ootte nii notkeita? :) (tarvitsisin itselleni hyviä venytys vinkkejä ;D )

  VastaaPoista
 4. Voisitteko laittaa cailapin suokat tonne videoihin ? :)

  VastaaPoista
 5. Videot taidetaan laittaa vasta viimeisten kisojen jälkeen :)

  VastaaPoista
 6. onnea mitaleista! :)

  VastaaPoista
 7. Tuutteko Kolmen lajin- kisoihin Tampereelle??

  VastaaPoista
 8. Ei olla tulossa kolmen lajin kisoihin.

  VastaaPoista
 9. millä tavoin te muute venytätte selkää, ku ootte nii notkeita? :) (tarvitsisin itselleni hyviä venytys vinkkejä ;D )


  -Sama... :) Kiva jos kertoisitte ees jotain :)

  VastaaPoista
 10. Tytöt eivät taida olla juuri nyt netin ääressä vastaamassa, mutta yritetään saada tähän vastaus parin päivän sisään.

  VastaaPoista
 11. ootte tosi hyvii!!! haluisin olla nii hyvä kuin te!!

  VastaaPoista