18.10.2012

Mustaa ja valkoista

Syksyn kisakatselmus on onnellisesti takana. Narut lentelivät vähän sinne sun tänne, mutta muutoin ohjelmat näyttivät oikein hyviltä.

Kisapuvutkin kestivät onnellisesti ensimmäisen koitoksensa, muutama paljetti ja strassi jäi Monitoimihallin matolle, mutta mitään isoa katastrofia ei sattunut.

Tytöt saivat kisakatselmuksessa nähdä kaikkien muidenkin Erän kisaavien joukkueiden esitykset. Suurinta ihastelua taisi Alexan keskuudessa aiheuttaa Agatan upea kisaohjelma.

Agatan kisakausi alkaa Alexan tapaan Cailap Cupissa. Vielä ei ole harkka-aikataulu tiedossa, mutta todennäköisesti aikainen herätys on taas tulossa.

Harkat ovat sisältäneet viime päivät kisaohjelman hiomista. Syyslomaviikon vuoksi tämän viikon harkat ovat vähän poikkeukselliset. Lauantaina tehdään vielä pitkät harkat ja sitten onkin enää viikko jäljellä ekoihin kisoihin!

Vielä ennen Cailap Cupia, tämän viikon perjantaina, pidetään Alexan joukkueilta. Iso kiitos jo etukäteen Fannyn äidille joukkueillan järjestelyistä.

Petri kävi eilen harkoissa kuvaamassa niinkuin kommenttiboxissa jo lupailtiinkin, ja otti aika hienoja kuvia tytöistä. Alla kuvakavalkadi ilman kommentteja, eikä yhtäkään kuvaa Heinistä:) Saa ihastella!

Kuvat © Petri Vilhunen

Jojo-ryhmä


7 kommenttia:

 1. Herranjumala toi olivian kuva

  VastaaPoista
 2. Kiva seuraa teijän blogii (: Kuka on toi tossa toka vikassa kuvassa? (:

  VastaaPoista
 3. Se on olivia ja se on notkee

  VastaaPoista
 4. Eikö vikassa kuvas oo mona.

  VastaaPoista
 5. Tuleeko joukkueillasta postausta??

  VastaaPoista
 6. vikassa kuvassa on mona

  VastaaPoista