8.9.2013

Kuulumisia


Edellisestä postauksesta on kulunut vasta n. viikko, mutta blogi ei ole pysynyt ihan ajan tasalla kaikesta mitä viime aikoina on tapahtunut. Yritetään siis tässä postauksessa kiriä vähän pidemmällä postauksella lähiviikkojen kuulumisia.

Kommenttiboxissa lupailtiinkin jo hieman kuvia harkoista. Aloitetaan vanneohjelman harjoittelukuvilla. Näidenkin kuvien ottamisen jälkeen ohjelma on mennyt isoin harppauksin eteenpäin, joten mitään isoja paljastuksia alla olevista kuvista on turha etsiä :)

Seuraavaksi päästäänkin Urheilukeskuksen avointen ovien päivään, joita vietettiin 19.8. Tuolloin oli mahdollista päästä tutustumaan eri urheilulajeihin kuten esim. voimistelujaoston toimintaan.

Alexalla ja Atzaleoilla oli yhteinen harkka Eräsalin matolla, jolloin tunnin harkka-ajan puitteissa pääsi kurkistamaan minkälaista treenejä Heini ja muut valkut tytöillä teettävät.

Ennen Alexojen treeniä oli harkkamatolla pienempien tyttöjen ryhmiä. Alla ensin muutama kuva näistä treeneistä.Sitten päästäänkin jo Atzaleoiden ja Alexan osuuteen. Tytöt jaettiin ensin sekajoukkueisiin, jotka kisasivat treeneissä opituilla liikkeillä, narulla ja ilman.Inkan ja Riinan joukkue lisättynä Iralla ja Semalla voitti yhtä kisaa lukuunottamatta kaikki osiot.
Harkkaosuuden jälkeen Alexan tytöt lähtivät vielä Kumppanitorille, jossa eri urheilujaostot esittelivät toimintaansa. Alexat saivat myös toimia välineiden esittelijöinä.Avointen ovien jälkeen tytöt pääsivät esittämään vielä vanhan tutun Eskimo-ohjelman Erän 80-vuotisjuhlissa 31.8. Alla voimistelujaostolle suunniteltu juhlavuoden juliste.Ennen esiintymistä oli vuorossa normaalit rutiinit: kisameikin ja hiusten laitto.

Sitten vielä lämmittelyt ennen juhlasaliin astumista.


Paikan päälle oli kutsuttu arvovaltaista juhlaväkeä ja Alexat pääsivät aloittamaan koko tilaisuuden Eskimo-ohjelmallaan. Alexan lisäksi Azorit ja Aurum pääsivät esittämään ohjelmansa vieraille.Saliin oli ripustettu eri jaostojen sermejä ja voimistelujaoston seinämältä löytyi kuvia myös Alexasta.
Isoihin juhliin ja vuosilukuihin liittyy myös palkitsemisia. Lisa ja Heini saivat pronssiset arvomerkit.

Heinille myönnettiin myös voimisteluliiton ansiomerkki.
Ja Aino sai sen isoimman eli kultaisen ansiomerkin. Lämpimät onnittelut kaikille!
 Jenna ja Olivia ehtivät lähteä ennen yhteispotretin ottamista. Rebecca ei valitettavasti päässyt juhliin mukaan lainkaan.


Kaiken juhlimisen jälkeen koitti tietenkin paluu arkeen. Syyskuun alusta Alexa siirtyi treenaamaan jälleen vakioaikoja. Uusiakin asioita on, kuten esim. baletti ja kärkitossut. Lähes kaikki Alexalaiset suuntasivatkin keskustaan hankkimaan ihan ensimmäiset kärkitossunsa.

Puristaa saa, mutta ei liikaa ... Taitaa olla uusien tossujen hankinta edessä puolen vuoden välein.

  
Siinäpä olikin Alexan tuoreimmat kuulumiset. V:n kuulumisia on myös kovasti kyselty ja nyt onkin päivitystä luvassa. 

Aino K on Alicessa, Noora Varieteessa, Mona Pakilassa Gloria Junior Academyssä, Petra Syreniassa ja Aino R Kinesis-joukkueessa. Rosa siirtyi tanssin maailmaan ja myös Jazz-tanssi tulee hänelle kuvioihin mukaan. Kaikki viihtyvät tosi hyvin uusissa joukkueissaan. Fanny ei pysty tällä hetkellä harrastamaan voimistelua, mutta toivottavasti tilanne korjaantuu jossakin vaiheessa.

Kovasti terkkuja kaikille V:n tytöille ja tukijoukoille, nähdään viimeistään kisoissa!


Sitten vielä loppuun vauvapäivitys <3Kuvat © Alexa ja Petri Vilhunen

Jojo-ryhmä

10 kommenttia:

 1. Ihanan pitkä postaus <3

  VastaaPoista
 2. Alexa bongattu perjantaina lintsiltä :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin näin teidät lintsillä. Paitsi en Inkaa Pinjaa ja Rebeccaa.

  VastaaPoista
 4. Kyseessä ei ollut Alexan ns. virallinen kokoontuminen, jonka vuoksi kaikki tytöt eivät olleet porukassa. Kivaa kuitenkin oli ollut :)

  VastaaPoista
 5. ihanan paljon kuviaaaa <3 <3 ja ihanan notkeita !

  VastaaPoista
 6. onko Inka lopettanut voinistelun Alexassa, ainakaa joukkueen esittelys ja taitokuvissa ei enään ole.

  VastaaPoista
 7. oon kuullu huhuja että yksi teistä ois vaihtamassa joukkuetta? Onko näissä mitään perää?

  VastaaPoista
 8. Inka lopetti tai vaihto joukkuetta koska hänen taitokuvaa ei enää oo ja sen kuvan alla lukee voimisteli joukkueessa 2006-syksy 2013!!!!!!!!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille tarkkaavaisille lukijoille kommenteista. Palataan ko. aiheeseen lähiaikoina.

  VastaaPoista
 10. mihin ko. aiheeseen? :)

  VastaaPoista