11.9.2013

Katse eteenpäin ja vähän taaksepäinkin

Axaran blogissa luki taannoin otsikossa: "Joskus on vain pakko tehdä näin". Nyt Inkan kohdalla on tullut sama tilanne eteen. Inka teki viime viikonloppuna raskaan päätöksen ja lopetti voimistelun Alexassa.

Taitokuva kesällä 2013

Inkalla on kova ikävä vanhoja Alexalaisia, mutta uudessa joukkueessa on onneksi rakas ystävä Mona Alexa V:stä. Uusi joukkue on ottanut Inkan hyvin vastaan ja pukukin on jo työn alla. Myös ohjelman paikat alkavat olla kohdillaan. Jos mitään loukkaantumista tai muuta estettä ei tule, nähdään siis Inkakin kevättauon jälkeen vihdoin kisamatolla.




Blogissa on tällä hetkellä vähän vaille 500.000 vierailua, mikä on aivan mieletön lukema. Silloin kun blogin ensimmäinen postaus tehtiin 21.11.2010, ei kukaan olisi voinut kuvitellakaan, että blogissa on vajaan kolmen vuoden jälkeen puoli miljoonaa kävijää. Toisaalta taas Alexan tytöt ovat tehneet käsittämättömän nopean nousun joukkuevoimistelun huipulle omassa ikäluokassaan, joten juttua ja kuvia on ollut käytössä paljon!


Rebecca ja Inka Lintsillä elokuussa 2013

Blogissa on tähän mennessä julkaistu 1.593 kommenttia, julkaisematta on jäänyt vain parikymmentä kommenttia. Hyvä esimerkki tarkkaavaisesta blogin lukijakunnasta on se, kun Eskimo-kaudella Alexan maskotti oli jäänyt rajaamatta kuvasta. Kuva aiheutti välittömästi kommenttitulvan, mutta kommentteja ei voinut kuitenkaan päästää heti läpi, koska silloin teema olisi voinut selvitä liian aikaisin :)


Rinkileirillä tammikuusa 2013

Tilastoista sen verran, että Maton reunalta -blogi tuottaa eniten klikkauksia, mutta myös joukkueiden pitämien blogien linkkiluetteloiden kautta tulee paljon klikkauksia. Mm. Xonoxin blogi on erittäin käytetty linkki. Katsojista suurin osa tulee Suomesta, mutta lukijoita on ympäri Eurooppaa. Yllättäen kuitenkin Yhdysvalloista on Suomen jälkeen eniten sivujen katseluita.

Olisi mielenkiintoista tietää, onko Alexan blogissa oleva linkkiluettelo käytössä. Tuleeko Alexan blogista kävijöitä luettelossa oleviin blogeihin?


Alexa Olivian mökillä elokuussa 2013

Suosituin tekstiosuus on postaus, jossa kerrotaan taitokuvista. Suosituin sivu on päiväkirja. Päiväkirja on välillä ollut pidempäänkin tauolla, mutta esim. kesälomilla tytöt ovat ahkerasti kirjoittaneet kuulumisiaan. Toivottavasti Päiväkirja-osuus saa edelleen jatkoa.

Blogissa käy nykyään kuukausittain 30.000 - 35.000 kävijää. Suurin kävijämäärä on tämän vuoden kesäkuulta, jolloin kävijöitä oli 38.349 kpl. Yleensä kesä on ollut suhteellisen hiljaista blogiaikaa, mutta tämä vuosi on tehnyt poikkeuksen ja yllättänyt suurilla kävijämäärillä.


Inka kotiharkoissa kesällä 2013


Inkan lopettaessa Alexassa vetäytyy myös blogin päävastuullinen pitäjä roolistaan ja antaa tilaa uudelle blogivastaavalle. Uusi blogivastaava astuu toimeen lähiaikoina ja hänen käsissään blogista tulee vieläkin parempi. Tarjolla on edelleen mm. Petrin ottamia upeita kuvia ja kuulumisia tästä mahtavasta joukkueesta.

On ollut ilo kulkea joukkueen kanssa, kirjoittaa postauksia ja ottaa ne noin 20.000 kuvaa, joista vain murto-osa on ollut kelvollisia sekä tietenkin myös vastailla teidän lukijoiden kommentteihin.

Oikein hyvää syksyä kaikille sekä menestystä Alexalle tulevissa kilpailuissa!

Alexa V kevätnäytöksessä 2013


Inka ja Sari ❤❤❤

15 kommenttia:

  1. Onnea Inka uuteen joukkueeseen. Alexa menettää taitavan voimistelijan <3<3<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos myös hyvälle blogikirjoittajalle! Sujuvaa tekstiä mukavasti myös muita joukkueita välillä muistaen ja arvostaen.

    VastaaPoista
  3. Miks inka vaihtaa joukkuetta? :O

    VastaaPoista
  4. Joskus vain on tehtävä tällainen ratkaisu.

    VastaaPoista
  5. Onnea Inkalle tulevaan joukkuseeseen, Inka=Ihana voimistelija

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä Inkalle uuteen joukkueeseen! <3

    Kysyn nyt ihan ohi aiheen, mutta mitä materiaalia teidän Piruetin treenivaatteet ovat? Esimerkiksi nuo lyhyet shortsit, ovatko lycraa, micromeryliä vai supplexia? Mietin itse, mikä olisi paras vaihtoehto ja ainakin teidän päällä nuo näyttävät tosi mukavilta. :) Kiitos paljon avusta etukäteen, jos viitsitte vastata näin hassuun kysymykseen!

    VastaaPoista
  7. oot ollu tosi hyvä blogin kirjoittaja :)Oisko mitenkään mahdollista että sun tekstejä voisi lukea inkan uuden joukkueen kautta??
    Onnea inka uuteen joukkueeseen! MIkä joukkue on kyseessä?

    VastaaPoista
  8. Raskas päätös mutta toivottavasti Inka sopeutuu hyvin uuteen joukkueeseen. Tsemppiä Inkalle ja Alexalle syksyyn ja toivotaan samanlaista menestystä kuin keväällä! GO ALEXA GO <3

    VastaaPoista
  9. Kiitos ❤❤❤ kaikille!

    Yritetään huomenna saada vastaus shortsikangasasiaan.

    Inkan ja Monan uudella joukkueella ei taida olla blogia, joten kirjoittelu taitaa jäädä tähän.

    Alexalle on valittu myös uusi blogivastaava, joka astuu toimeen huomenna. Uusia postauksia voidaan siis odotella lähipäivinä.

    VastaaPoista
  10. Mihin joukkueeseen Inka vaihto?

    VastaaPoista
  11. Inka voimistelee Pakilassa Monan kanssa samassa joukkueessa.

    VastaaPoista
  12. Voi harmi:( mutta onnea kisakaudelle, myös inkalle :))

    VastaaPoista