27.9.2013

Plié, Tendu . . . kurkistus balettitunnille

Alexa harjoittele viikoittain balettia balettiopettaja Joa Kivisen johdolla. Alexan tytöt tutustuivat Joaan kesällä rinkileirillä ja kesän jälkeen aloitettiin harjoittelu yhdessä. Joa on opettanut balettipedagogina päätoimisesti 17 vuotta valmistuttuaan Budapestin Tanssiakatemiasta vuonna 1996. Voimistelijoiden kanssa Joa on tehnyt yhteistyötä 10 vuotta ja hän on erittäin innostunut kehittämään joukkuevoimistelua lajina eteenpäin. Voimistelu onkin ollut aina lähellä Joan sydäntä, koska nuorena hän harrasti baletin ohessa rytmistä kilpavoimistelua.


Opettajana Joa on "hymyillen vaativa". Jos aikoo päästä eteenpäin, on tehtävä parhaansa jokaisessa harjoituksessa. Liikkeiden ja asentojen on oltava puhtaita, jotta tunneista on hyötyä.Tytöt ovat olleet todella motivoituneita ottamaan innolla kaiken opin vastaan. Tunnit sisältävät tankoharjoituksien lisäksi paljon liikkumista, hyppimistä, pyörimistä ja jokaisen tunnin aikana on opittu aina jotain uutta. Tämä vauhti kertoo siitä miten motivoituneita tytöt ovat ja menevät hyvää vauhtia eteenpäin.Alexan tytöt tekevät paljon harjoituksia keskilattialla, koska siinä kehittyy lajille tärkeä vartalon hallinta liikkeessä.Tyttöjen suosikki balettitunnilla on kärkitossuharjoitukset ja vaikkakin ne ovat kenelle tahansa aloittelijalle vaativia, tytöt ovat jo pystyneet aloittamaan aika vaativista tehtävistä. Se kertoo sen, että tytöillä on hyvät jalat.Tervetuloa mukaan Alexan balettitunnille tämän VIDEON kautta :) !


Jojo-ryhmä


Kuvat ja video © Petri Vilhunen

16 kommenttia:

 1. Baletti näyttää hauskalta! Olette todella hyviä tekemään liikkeitä kärjillä<3 Noin hyvän tasapainon vuoksi tekisin melkein mitä vain!!!!!

  VastaaPoista
 2. Näyttää hauskalta! Noin hyvän tasapainon vuoksi tekisin melkein mitä vaan<3<3!! Kun sitä tasapainoa pitäisi kehittää näin voimistelijana ollessa!<3<3

  VastaaPoista
 3. Miks yhdellä tytöllä on mustat kärkitossut

  VastaaPoista
 4. Kärkkärit voi olla mustat tai vaaleat jne.

  VastaaPoista
 5. Ihanat noi Riinan mustat kärkkärit <3 ja kiva kun ssaatte tehä kärkkäreillä, ne on tosi tehokkaita ntreenejä!

  VastaaPoista
 6. Kunpa olisin yhtä notkee ku te ootte!

  VastaaPoista
 7. kauan teidän baletti tunnit kestää?

  VastaaPoista
 8. Uutta postaustaaa

  VastaaPoista
 9. onks noi teijän vanteeet mitkä näkyy tos videol ku laitatte kärkkäreitä

  VastaaPoista
 10. Rebecan taitokuva

  VastaaPoista
 11. Uutta postausta?

  VastaaPoista
 12. Rebecan taitokuva?????

  VastaaPoista
 13. Millon tulee uus postaus???

  VastaaPoista
 14. Uutta postausta?? Ja Rebecan taitokuva???!!!

  VastaaPoista
 15. Ootte ihan sika hyvii :3

  VastaaPoista
 16. Kiitos ♥

  Rebeccan ja Liisan taitokuvat pyritään ottamaan pian ja laitamme heti viestiä kun ne ovat katseltavissa :)

  VastaaPoista