5.6.2014

Kesäleirillä


Kesätreeneissä Alexa treenaa Tapanilan Erällä kotisalilla ja sen lähiympäristössä. Treenejä pidetään sekä ulkona että sisällä ja kesän treeniohjelmat vaihtelevat päivien mukaan. Tänään oltiin ulkona koko päivä ja kesätreenit alkoivat lenkillä, sen jälkeen kisattiin nopeusviestit ja treenit jatkuivat mm. pomppulämpällä sekä voimaharjoittelulla. Välillä pelataan eri peleja mm. Ultimatea ja tehdään tasapainoliikkuvuus- ja välinetreeniä jne.

Jokaisen kesätreenipäivän lopuksi pidetään leiriolympialaiset, johon osallistuvat kaikki Tapanilan Erän kesäleirivoimistelijat. Joukkueet kisaavat sekajoukkueissa ja lajeina on esim. nopeuskilpailuja, välinekilpailuja ja suunnistusta. Kolmen ensimmäisen leiripäivän jälkeen kokonaiskilpailun pisteissä on johdossa Supervadelmat-joukkue, jossa Alexasta kisaa Pinja :).
Alexalla on myös kivoja uutisia - olemme saaneet mukaan joukkueeseen 2 uutta taitavaa voimistelijaa - Annan ja Iran. Tervetuloa mukaan Anna ja Ira perheineen!

Kuvassa Ira vasemmalla ja Anna oikealla

Anna siirtyi Alexaan Tapanilan Erän Anastasia-joukkueesta, joka kisasi viime kaudella 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa. Ira tulee Espoosta, jossa hän on harrastanut rytmistä voimistelua Espoon Voimistelu- ja Liikuntayhdistys ESVOLIssa ja sitä ennen joukkuevoimistelua Olarin Voimistelijoissa.Teksti Alexa

Kuvat © Alexa4 kommenttia:

 1. Kauanko juoksette kun olette lenkillä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaali lenkki on yleensä noin puoli tuntia.

   Poista
 2. Onko joku lopettanut ku ryhmäkuvassa on vaan 12 tyttöä???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei ole lopettanut, Rebecca vain ei päässyt näihin treeneihin kesäflunssan vuoksi.

   Poista