8.6.2014

Otson pokaali

Alexalla oli jälleen aihetta juhlaan tänä viikonloppuna, kun joukkue kutsuttiin kutsuvieraiksi Suomen Vomisteluliiton Voimistelupäivien iltanäytösjuhlaan Helsingin Liikuntamyllyyn. Muutamaa tyttöä lukuunottamatta paikalle pääsi suurin osa tytöistä ja tällä kertaa pukeuduttiin hienoihin juhla-asuihin.


Iltajuhlassa nähtiin esityksiä Voimisteluliiton useista eri voimistelulajeista ja viikonlopun aikana Liikuntamyllyssä kisattiin mm. telinevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, Team Gymissä ja akrobatiavoimistelussa.

Yksi juhlan ohjelmanumero oli Alexa-joukkueen palkitseminen. Alexalle myönnettiin Otson pokaali ja kunniakirja, joka myönnetään vuosittain lupaavalle, nuorelle, ahkeralle ja huipulle tähtäävälle voimistelijalle/joukkuueelle ja tänä vuonna sen sai ALEXA :)


Otson pokaali on Suomen voimisteluliiton edesmenneen puheenjohtajan ja kunniajäsenen sekä mestarivoimistelija Otso Vilhusen alulle laittama ja lahjoittama palkinto. Otso Vilhunen on muuten Tean pappa.


Suomen Voimisteluliiton pääsihteeri Olli-Pekka Lintula piti tilaisuudessa Alexalle juhlapuheen ja telinevoimistelun maailmanmestari Jani Tanskanen luovutti pokaalin joukkueelle halausten kera. 


Teksti Alexa

Kuvat © Petri Vilhunen


6 kommenttia:

 1. Missä olivia on :(( :o

  VastaaPoista
 2. Kuinka usein petri on kuvaamassa tai videoimassa teitä harkoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petri vierailee treeneissä noin kerran viikossa ja/tai aina sen mukaan kun on kuvaamisen tarvetta.

   Poista