19.6.2014

Viimeinen kesätreeniviikko - Hyvää kesää!

Tällä viikolla kesätreeneissä oli pientä kivaa uutta, kun koko alkuviikko treenattiin Töölön Kisahallissa ja lenkillä käytiin upeissa Töölönrannan maisemissa sekä kovaa rappustreeniä tehtiin Stadikan vieressä.Alexalla on jälleen ilo esitellä uusi voimistelija :) - olemme saaneet joukkueeseen mukaan Saran. Tervetuloa Alexaan Sara! Sara on aikaisemmin harrastanut joukkuevoimistelua ja rytmistä voimistelua Voimistelu- ja urheiluseura Elisessä.Tänään kauden vikoissa treeneissä palattiin tuttuihin maisemiin Tapanilan Erälle. Treenien ohjelmassa oli mäkijuoksua, koppipallon pelaamista ja venyttelyä. 

Treenien lopuksi vietettiin kauden päättäjäisiä. Tytöt olivat valmistelleet Heini-valmentajalle voimisteluesityksen. Tytöt olivat itse suunnitelleet ohjelman koreografian ja musiikkina oli Johanna Kurkelan Ainutlaatinen-kappale.

Esityksen jälkeen vuorossa oli picnic herkkujen ääressä ja kesälle kilistettiin maljat :). Nyt siis alkaa ansaittu ja odotettu kesäloma.


Alexa toivottaa kaikille 
Aurinkoista ja Ihanaa Kesää!
Teksti Alexa

Kuvat © Petri Vilhunen ja Alexa4 kommenttia:

 1. Onpas kaikilla tytöillä ihanan pitkät hiukset ! Jatkakaa ilolla ja asenteella tekemistä. Treenamisestanne näkyy taito tehdä ja halu onnistua. Vaikutatte ihanan tervehenkiseltä joukkueelta niin toisten kuin oman joukkuekavereiden tsemppaamisen suhteen ! Hyvä tytöt <3

  VastaaPoista
 2. millaset kriteerit teillä on että alexaan pääsis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa yhteyttä vastuuvalmentaja Heiniin, heini.tuovinen@helsinki.fi, ja siten voi tulla kokeilemaan mukaan Alexan treeneihin.

   Poista