12.3.2012

Alexamainen viikonloppu

Olipa viikonloppu! Näin jälkikäteen ajatellen aika meni tosi nopeasti ja ennen kuin huomattiinkaan, olivat jo ensimmäiset kisat takana.

Viikonloppuun kuului mm. parin tunnin bussimatka suuntaansa ja hotelliyö Juliassa. Terveisiä muuten kaikille muillekin samassa hotellissa yöpyneille voimistelijoille!



Lähes kaikki Alexat.

Onneksi leikkipaikka löytyi.

Aikaisen harkka-ajan vuoksi herätyskello herätti n. klo 6.15-16.30 (suihkuttelusta riippuen), joten kevyen aamupalan jälkeen suunnattiinkiin jo bussille ja kisapaikalle.

Valmentajien otettua kisapaikalla tytöt hellään huomaansa, jäi kannatausjoukoille lakanan ripustus. Yht'äkkiä kaikille valkeni myös se ikävä tosiasia, että kenelläkään ei ollut teippiä mukanaan! Siinä vaiheessa tuli ikävä Axaran täydellistä lakanabägiä, josta yhden jos toisenkin kerran "lainattiin" tosi pätevää teippiä! Onneksi seinään oli kuitenkin jäänyt edellisistä lakanoista ripustustarpeita, joten Alexankin lakana saatiin paikoilleen.

Kannatusjoukkojen silmin molempien Alexojen harkkakierros meni tosi hyvin, joten ei kun takaisin hotellille ja aamiaispöytään. Juuri kun kaikki tuntui olevan niin hyvin, alkoikin sitten tapahtumaan. Yhdellä tytöistä alkoi ensin kova päänsärky ja sitten jo oksennettiinkin. Onneksi mistään tarttuvasta taudista ei ollut kyse, joten elättelimme pieniä toiveita siitä, että joukkueet saadaan täysilukuisina esiintymään. Juuri ennen kisojen alkamista saimmekin lopulta kuulla, että kaikki pääsevät kisaamaan.

Itse kisat olivat taas kerran taitavien joukkueitten, upeitten pukujen ja kekseliäitten ohjelmien juhlaa. Alexan pukujen liimaussessioihin saatiin menemään n. 6-8 tuntia per puku aikaa, mutta muutaman joukkueen pukujen koristelusessioihin on tainnut mennä vähintään tuplasti tuo aika.

Kaikkien Erän joukkueiden esitysvuorot olivat vasta toisessa blokissa. Tuskaliaitten portailla istuttujen tuntien jälkeen kannatusjoukot pääsivät vähitellen istumaan myös penkeille.

Alexa V:n vuoro oli toisen blokin neljäntenä. Tytöt saavuttivat uudella kisakokoonpanolla kategoria 2:n heti ensimmäisistä kisoista. Upeaa tytöt!




Alexa S:n esiintymistä saatiinkin sitten odottaa lähes loppuun asti. Jännityksestä ei ollut tietoakaan, kun Alexa S veti varmasti ja taitavasti läpi uuden ohjelmansa ja saavutti kategoria 1 kahdella bonuksella. Siihen asti 1 kategorian oli saanut vain Team Titaanit, joten mitaliin - tai jopa kahteen - oli hyvät mahdollisuudet.




Loppujen lopuksi vain kaksi joukkuetta sai kategoria 1, ja 3 joukkuetta kategoria 2. Näistä 2 kategorian joukkueista nostettiin Titaanit 2001 pronssille. Näin siis Alexa S saavutti sijan 1-2 Team Titaanien kanssa ja Alexa V sijan 4-5 Valottaren kanssa. Lämpimät onnittelut mitalisteille!



Kamera kävi koko kisojen ajan taukoamatta, joten kyllä, kuvia on tulossa :) 700 kuvan joukosta vaatii vain jonkin verran aikaa löytää ne vähemmän tärähtäneet otokset.

Bussimatka sujui jälleen iloisissa merkeissä ja lisäiloa paluumatkaan toi Riinan synttärit. Useammankielisten onnittelulaulujen myötä Riina saateltiin 11-vuotiaaksi. Vielä kerran onnittelut Riinalle!



Ensi viikonloppuna onkin koko Erän kisakatselmus ja siitä viikon päästä seuraavat kisat. Tässä välissä onkin hyvää aikaa liimailla pudonneita paljetteja takaisin kisapukuihin.

Jojo-ryhmä

6 kommenttia:

  1. Teillä molemmilla on tosi hienot puvut. Onnea myös S:lle mitalleista ♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Onnea Alexa S ja V. Upea alku kevään kisakaudelle.
    T:MM

    VastaaPoista
  3. Upeet puvut ja ohjelmat! Onnittelut kaikille hyvästä suorituksesta <3

    Mitkä ovat tämän kauden teemat? S-joukkueella mario? entä V:llä?

    Kiitos vastauksista jo etukäteen.
    Toivoo: Itsekkin Caribiassa kisannut :)

    VastaaPoista
  4. Onnea :) Upeat puvut teillä!

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille ♥♥♥

    V:n teema on Monsterit ja S:lla Super Mario.

    VastaaPoista