8.3.2012

Mistä tuntee voimistelijan?

Voimistelijoilla on muutamia piirteitä, joista voi jo pelkän kuvankin perusteella arvata, että lajina saattaa olla voimistelu. Alla muutamia esimerkkejä:

Etureisi.


Nilkat ja haba.


Hyvä koordinaatio.



Iloinen ilme.


Ponnari.


Ja Piruetin narupunttihousut.




Vielä yhdet treenit ja sitten koittaakin jo kevään ensimmäiset kisat. Sunnuntai-aamuksi varattu klo 5.15 bussi vaihtui sitten lopulta lauantaina klo 17.00 lähtevään bussiin ja majoitukseen Turun keskustassa. Toisaalta, mikäs sen mukavampaa kuin päästä syömään runsasta aamiaista valmiista pöydästä!

Odotettavissa on siis Alexan ensimmäinen yli yön kisamatka. Kustannussyistä nukkumisjärjestelyt ovat ehkä hieman tiiviimmät kuin kotona, mutta kaikilla on ainakin oma nukkumapaikka ja nukkuakin saa muutaman tunnin enemmän verrattuna aikaisempaan suunnitelmaan.

Muuten, mikäli haluat tietää Alexan teemasta jotakin jo etukäteen, kannattaa käydä blogissa tulevana lauantaina puolen päivän aikaan. Silloin nimittäin päivittyy yläbanneri ja kuva saattaa antaa pientä aavistusta tulevista ohjelmista.

Jojo-ryhmä

6 kommenttia:

  1. Hui kuin jännää:S. En malta odottaa et nään teijä ohjelman<3. Lataatteko sen sitten YouTubeen?

    VastaaPoista
  2. No olettepas te säästyneet kauan yön-ylireissuilta :)

    Olen kuullut teidän teeman, ja odotankin mielenkiinnolla, miten se näkyy ohjelmassa. Vuosi sitten mietin, että kas kun kukaan ei ole kyseistä teemaa vielä hyödyntänyt!:)

    Tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ♥♥♥

    Yritetään saada viimeistään kauden lopussa videot taas blogiin.

    Ensimmäinen yöreissu tulossa kisojen osalta, mutta toki leirejä on jo monia takana.

    VastaaPoista
  4. Näin unta että oli kisat ja sitten teidän suoritukset meni huonosti kun kaikki jännitti! Joten älkää jännittäkö huomenna paljoo koska ootte tosi hyviä molemmat kokoonpanot!

    VastaaPoista
  5. Miten mä arvasin että toisil on toi TOAD?! xD

    VastaaPoista