21.3.2012

Voittaja on...

Alexa pääsi viime viikolla mukaan valintatilaisuuteen, jossa valittiin Tapanilan Erän voimistelujaostolle uutta graafista ulkonäköä. Suunnittelutehtävä oli annettu pari kuukautta sitten Haaga-Helian ammattikorkeakoulun visuaalisen viestinnän ja graafisen suunnittelun kurssin opiskelijoille. Opiskelijat saavat projektista käytännön harjoittelua ja voittaja lisäksi mainetta ja kunniaa.

Logoja oli esittelemässä johtokunnalle ja voimistelijoille opiskelijoita tehtävässä ohjeistanut Haaga-Helian lehtori Tarja Autio sekä 4 Haaga-Helian opiskelijaa.

Yksi opiskelijoista oli lohtinut aivan uuden näkökulman voimistelujaoston logolle. Raatilaisiksi saapuneet Annekan tytöt ...


... sekä Lotan pikkusiskot mieltyivät kruunuideaan.


Voittajaksi selviytyi kuitenkin lopulta pitkän pohdinnan jälkeen Thomas Halloran. Hänen suunnittelemansa logon lähtökohta oli hyvin samanlainen kuin vanhankin logon, mutta tyyli on pelkistetympi.

Paikalle saapunut toimittaja Teija Loponen teki jutun suunnitteluprojektista paikalliseen Varttiin. Kuvassa taustalla myös kilpailun voittaja Thomas Halloran. Onnittelut Thomasille!


Voittanutta logoa työstetään vielä hieman, jotta logossa olevan tytön asento saadaan oikeaksi.


Vartin juttu löytyy täältä: http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/vartti/HB/VAR20120321/, sivulta 4.Jojo-ryhmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti