22.8.2012

Kaksi askelta eteen, yksi taakse

Otsikko ei valitettavasti kerro ohjelman koreografiasta. Positiivista tämän hetkisessä tilanteessa on se, että vaikka takapakkia aina välillä tulee, niin edistymistä kuitenkin tapahtuu ja eteenpäin koko ajan mennään.

Syyskauden aluksi tytöt valitsivat Alexalle uudet kapteenit. Kapteenin luottamustehtävän jakavat tällä kaudella Jenna ja Noora. Onnittelut myös täältä blogin puolelta molemmille!


Ensimmäinen ohjelmaleiri on myös onnellisesti takana. Molempien kisakokoonpanojen ohjelma on leirin jäljiltä jo melkein valmis.

Tukijoukot pääsivät tutustumaan Petrin videoinnin välityksellä ohjelmiin ja erittäin hyvältä jälleen näyttää. Nyt on harkoissa menossa liikkeiden hiontavaihe ja ohjelmien kuvioiden opettelu.

Pukujen suhteen on sekä hyviä että huonoja uutisia. Ensin hyvät. Kisapukujen ompelija kävi tänään sovittamassa pukuja V:n tytöille ja näyttää siltä, että puvut valmistuvat jo tällä viikolla! 


Tuolla tyttöjen keskellä ovat V:n uudet puvut...


S:n pukujen kanssa ei sitten menekään aivan yhtä hyvin. Kankaat ovat vielä jossakin Suomen rajojen ulkopuolella ja niiden saapumisesta ei ole tietoa. Vielä ei kuitenkaan olla tekemässä B-suunnitelmaa, vaan luotamme, että kankaat saadaan ajoissa Suomeen. Ja kyllähän niitä paljetteja ehtii hätätilanteessa vielä bussissakin liimailla...

Koulujen salivuorojen ollessa vielä tauolla, ovat Alexan harkat olleet ulkokauden jälkeen lähinnä Monitoimihallissa ja Eräsalissa. Molemmissa on matto käytettävissä, joten olosuhteet ovat Urheilukeskuksen hurjan näköisestä remonttityömaasta huolimatta olleet hyvät. Alla muutamia kuvia Monarin harkoista tältä päivältä.Aina ei liikkeet mene aivan putkeen, mutta Heinillä on mieletön määrä kärsivällisyyttä ja päättäväisyyttä saada ohjelma ja liikkeet kuntoon.Tänään oli S:n vuoro esittää ohjelmansa. V:n tytöt katsomassa.


Ensimmäisiin kisoihin on vielä pari kuukautta aikaa. Kisoja odotellessa on ollut mukava käydä muistelemassa parin edellisen kauden tunnelmia vanhoista jutuista ja niissä olevista kuvista.

Syksyn kisoihin oman lisämausteensa tuovatkin narut, jotka ovat jo oman oikullisuutensa osoittaneet.

Treeni-iloa kaikille!

Jojo-ryhmä


P.S. 24.8. S:n kisapukukankaat ovat löytäneet tiensä Suomeen ja ompelijalle!

11 kommenttia:

 1. Onko "ässillä" oranssit narut ja V :llä siniset?

  VastaaPoista
 2. Mist noi teiän jumppikset on? :) Tsemppiä treenaamiseen, ohjelmat ja puvut ovat varmasti taas upeat!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ♥♥♥ tsempistä!

  Jumppikset ovat Piruetista, mutta samanlaisia löytyy myös Mia-tuotteesta.

  VastaaPoista
 4. Teidän ohjelmat on varmasti parhaat, tsenpiä ensikauteen

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että kankaat sitten tuli...=D
  Tsemppiä...!!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ♥♥♥ tsempeistä molemmille!

  VastaaPoista
 7. Mä odotan teidän ensikautta innolla. Tsemppiä kisoihin

  VastaaPoista
 8. Onko ohjelmat jo valmiit? Ja onnea ensikauteen.

  VastaaPoista
 9. Hmm... Onneksi kisoihin on vielä kaksi kuukautta aikaa :)

  Ja kiitos ♥♥♥

  VastaaPoista